Future Generation Grant: Win 3000,- met jouw idee!

Omega-More-Future-Generation-Grant-gesprekkenvoeren-nederland-stichting

Omega & More

Voor ondernemende vrouwen die zich inzetten voor een betere wereld!

De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products. De Omega & More Future Generation Grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland. Tweemaal per jaar stelt de Omega & More Future Generation Grant een financiële bijdrage beschikbaar om opmerkelijke projecten bij te staan.

Om in aanmerking te komen voor de Omega & More Future Generation Grant moet het project gericht zijn op verbetering van leefomstandigheden van mensen en/of dieren. Ook kan het project gericht zijn op verbeteringen ten behoeve van het milieu. Daarnaast moeten de projecten effect hebben op de langere termijn en zorgen voor een kansrijk perspectief voor toekomstige generaties.

Tweemaal per jaar wordt de Omega & More Future Generation Grant toegekend. De aanvragen, voor een maximale bijdrage van € 3.000, dienen ieder jaar uiterlijk voor 1 mei en 1 november ingediend te worden bij Witsenburg Natural Products. Een speciale commissie buigt zich over de aanvragen en selecteert, binnen twee weken na de sluitingsdatum, één project dat in aanmerking komt voorde bijdrage. De aanvrager wordt vervolgens op korte termijn uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Alle andere aanvragers zullen geïnformeerd worden over de keuze van de commissie.

Indien je meer informatie wilt ontvangen over de Omega & More Future Generation Grant  neem dan contact op met Michelle den Dulk-Bodijn.

De Lasso Zuid 3a – 2371 EV Roelofarendsveen – 0713314631
info@witsenburg.net – www.witsenburg.net

Omega-More-Future-Generation-Grant-gesprekkenvoeren-nederland-stichting  Omega-More-Future-Generation-Grant-gesprekkenvoeren-nederland-stichting

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.