GameChangers in de fashion industrie komen samen

Een nieuw fris initiatief is geboren

Na maanden voorbereiding, ploeteren, zweten en veel contacten leggen, trappen Hasmik Matevosyan en Stephan van Eken officieel af om de eerste editie van Meta Fashion Summit te lanceren. Zaterdag 19 november 2016 zullen initiatiefnemers, pioniers, goeroes, en vernieuwers uit de Nederlandse fashion industrie aanwezig zijn om elkaar te helpen en te inspireren op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Deze gamechangers zijn niet bang om net even anders te denken en nemen samen met jou de stap naar een duurzamere mode.

Hasmik Matevosyan &Stephan van Eken

Meta Fashion Summit gaat de komende periode kennis delen van de gamechangers uit de fashion industrie. Het doel: Initiatiefnemers uit de fashion industrie knowhow geven zodat óók zij hun doelen bereiken in duurzamere mode en de nodige winst weten te realiseren. De tip van de sluier zal vrijgegeven worden door het online “sharen”   van informatie via podcasts, social media posts en discussies. Aanrader: houdt deze podcasts in de gaten! Uiteindelijk gaan de sprekers tijdens het evenement helemaal los met het delen van hun kennis en expertise om de mindset van Fashion Nederland innoverend en duurzaam te maken!

Het unieke aan Meta Fashion Summit is dat de behoefte aan inhoud is gecommuniceerd door haar volgers. Zij hebben in het marktonderzoek van Meta Fashion Summit aangegeven wat ze willen horen. De volgers zijn met vragen gekomen als: “Welke innovaties zijn interessant voor mijn bedrijf?”, “Welke business models zorgen voor meer succes?”, “Hoe manage ik de financiële situatie wanneer ik duurzaam en circulair onderneem?”, “Hoe overtuig ik de consument nou in het kopen van een duurzaam product en niet het goedkope T-shirt dat een paar weken meegaat?”. Allemaal vragen die bij de fashion professionals spelen. De sessie wordt echt van deze tijd, Meta Fashion Summit gaat voor een interactieve en inspirerende sessie zorgen. Een dag waar het delen van kennis, expertise, vaardigheden en inspiratie centraal staat!

Wij vragen jou als potentiële gamechanger om ons in de gaten te houden en Meta Fashion Summit te bezoeken op 19 november in Utrecht… Voor meer informatie over Meta Fashion Summit klik hier voor de site. Of neem hier een kijkje op de Facebook pagina.

logo-meta-web (2)

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *