Gezocht! Enthousiaste Vertegenwoordig(st)er

Frenchtop Natural Care Products BV

Frenchtop Natural Care Products BV is een innovatief en internationaal georiënteerd familiebedrijf, gevestigd in Hoogwoud. Wij bieden natuurlijke innerlijke en uiterlijke verzorging van de hoogste kwaliteit onder de merk namen Royal Green, Pukka, Hennaplus, Hairwonder, Skinwonder, Earth.Line, Sea.Line, Harmonie, Lady’s & Men’s Own.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons volledige assortiment aan zelfstandig ondernemers in voornamelijk het drogisterij- en reformkanaal en natuurvoedingswinkels. Kennisoverdracht, advisering en het geven van trainingen staat centraal en is essentieel voor het behalen van succes. Als ‘ogen en oren’ van het bedrijf heb je een belangrijke rol in de informatievoorziening. Je wordt ondersteund door de afdeling Sales Support en rapporteert aan de Commercieel Directeur.

De functie-eisen

Je hebt een afgeronde middelbare of hogere opleiding en bent commercieel ingesteld. Relevante werk – ervaring in een buitendienstfunctie is een pré. Verder heb je affiniteit met natuurvoeding, voedings – supplementen en natuurcosmetica. Een gezonde en duurzame levensstijl past bij je en is iets waar je je bijdrage aan wilt leveren. Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een pro-actieve houding en pioniersgeest. Het geven van trainingen, regelmatig ook in de avonduren, is iets waar je energie van krijgt. Het bijhouden en verdiepen van je kennis is vanzelfsprekend.

Wij bieden

Een aantrekkelijke baan bij een internationale onderneming in de dynamische wereld van natuurlijke innerlijke & uiterlijke verzorging. Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar? Stuur binnen 7 dagen een schriftelijke sollicitatie en motivatie met cv aan:

Frenchtop Natural Care Products BV Afdeling Personeel & Organisatie
T.a.v. dhr. B. Jongens
Postbus 482, 1620 AL Hoorn
Email: jobs@frenchtop.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *