Gimsel bestaat vijfentwintig jaar!

Gimsel-jubileum-natuurvoeding-

Alleen natuurlijke, biologische voeding en cosmetica

In die 25 jaar zijn we veranderd: gegroeid, verhuisd, gemoderniseerd. Dat willen we graag laten zien. Daarom heeft Gimsel nu een nieuw logo en een eigen stijl binnen De Groene Passage gekregen.

Wat niet verandert is ons idee dat we goed moeten zorgen voor elkaar, voor de aarde en voor later. In onze supermarkt daarom alleen natuurlijke, biologische voeding en cosmetica. Dat vonden we in 1988 al vanzelfsprekend. En dat gevoel is in vijfentwintig jaar alleen maar sterker geworden.

Gimsel 25 jaar biologisch winkelen in Rotterdam
Gimsel 25 jaar biologisch winkelen in Rotterdam

Gimsel 25 jaar biologisch winkelen in Rotterdam
Gimsel bestaat 25 jaar. Al een kwart eeuw kun je bij ons terecht voor je biologische boodschappen. We zijn een begrip in Rotterdam geworden. Iets waar we ontzettend trots op zijn. We blikken daarom terug op 25 jaar Gimsel. Kijk je mee?

1988
Op 30 maart begon het: we openden onze deuren samen met slagerij De Groene Weg aan de Botersloot in Rotterdam. Met in de kelder het Oost West Centrum Rotterdam.

1992Gimsel 25 jaar biologisch winkelen in Rotterdam
Het begon te kriebelen. We droomden van een natuurvoedingswinkel in combinatie met een restaurant, een educatief centrum en andere eco-branches.

1997
En jawel: Gimsel en De Groene Weg vestigden zich onder één dak samen met o.a. Vanbinnen Natuurlijk Wonen, De Wereldwinkel en het Bio-Café in De Groene Passage. Ook werden we verkozen tot Nederlands Beste Natuurvoedingswinkel. Hoera!

2002
De Groene Passage vierde haar 5e verjaardag. Van de 10.000 bezoekers per week van de Groene Passage kwamen er 7500 mensen bij ons boodschappen doen.

2005
Gimsel werd groter en groter. Zo kregen we een nieuwe bakkerij, maar ook een zelfbedieningsafdeling met onder andere noten, muesli, pasta en zelfs zelfmaakpindakaas.

2007
We wonnen een geldprijs van de Natudis Foundation om ons idee voor de Groenpas uit te voeren. Onze klanten kunnen nu voor € 100,- per jaar een pas aanschaffen en zo ons stadslandbouwproject steunen. Als dank ontvangen zij 6% korting op iedere aankoop.

2013
Ons jubileum is een mooi moment voor een nieuwe identiteit. We steken onze huisstijl, logo en medewerkers in het nieuw en zijn klaar voor een feestje!

Gimsel bestaat vijfentwintig jaar

gimselrotterdam.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *