Goede hotspots om te flyeren!

winkelstraat flyeren

Flyers drukken kan een goede investering voor je bedrijf zijn. Het is echter wel van belang dat je flyer echt opvalt en in de juiste handen terecht komt. Het zou tenslotte zonde zijn als een groot deel van de flyers bij het oud papier beland zonder dat er naar gekeken is. Benieuwd naar wat de beste hotspots zijn om te flyeren? In dit artikel geven we je alvast een paar tips!

Zoek je doelgroep op

Als je op zoek gaat naar geschikte hotspots om te flyeren is het belangrijk om eerst te bepalen wie je doelgroep is en waar je je doelgroep kunt vinden. Richt je je op jongeren? Dan is het verstandig om te gaan flyeren op plekken waar veel jongeren komen zoals festivals, scholen en universiteiten. Richt jij je op een heel breed publiek? Dan zijn drukke plekken zoals treinstations, het centrum en de supermarkt geschikt. Houd er wel rekening mee dat je op bijvoorbeeld festivals en treinstations mensen uit het hele land kunt tegenkomen, dit is dus minder praktisch als je flyert voor iets wat zich voornamelijk richt op mensen uit een bepaalde plaats of regio.

Maak een planning

Vaak is het verstandig om van te voren een planning te maken voor het flyeren. Zo kun je een bepaalde route uitstippelen en ook een planning maken van wie, wanneer en waar er geflyerd wordt. Je zult bijvoorbeeld minder succes hebben als je 3 dagen achter elkaar bij dezelfde universiteit gaat staan, dan dat als je je kansen een beetje spreidt. Houd dus ook vooral bij waar en wanneer je al op een hotspot bent geweest.

Let op de details!

Uiteindelijk hangt het succes van je flyeractie niet alleen af van de juiste hotspot. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je flyer opvalt en volledig is. Flyers drukken voordat je het door meerdere mensen hebt laten nakijken is dus zeker niet aan te raden. Let er ook op dat je de juiste mensen laat flyeren. Met een goed verkooppraatje, een beleefde en goede eerste indruk en een glimlach zal jouw flyeractie een stuk succesvoller zijn!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *