Healthbox start met crowdfunding

healthbox

Healthbox maakt gezond leven voor iedereen toegankelijk!

Wie gezond en bewust wil leven is daar tegenwoordig veel tijd aan kwijt. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van vitamines, gezonde voedingsmiddelen, natuurlijke verzorging en sport is tijdrovend en onnodig ingewikkeld. En waar kan je het kopen voor de beste prijs? Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn zijn een crowdfund-campagne gestart om de oplossing te realiseren: Healthbox. Doel hiervan is om minimaal €10.000 euro op te halen bij het publiek voor een gezonde start voor Healthbox.

WAT BIEDT HEALTHBOX?
Healthbox biedt je een gezonde start voor de dagelijkse gezondheid, introduceert je aan nieuwe interessante producten, geeft je veel voordeel en het wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Goed, gezond en betaalbaar. Klinkt ideaal toch? Maandelijks wordt er een mooie Healthbox naar je toegestuurd met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine van Orthica. Met dit product alleen heb je de kosten voor een abonnement er al uit. Hiernaast zitten er nog 4 of 5 producten in Healthbox zoals: gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en alles wat je nog meer kan bedenken op het gebied van gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee een cadeau voor jezelf. Geen onzin maar mooie eerlijke producten, en met een goed verhaal.

healthbox

VOOR WIE IS HEALTHBOX?
Healthbox is voor iedereen die een gezonde start wil maken of gezond leeft maar eigenlijk te weinig tijd heeft. Ook is het een gemakkelijke manier om kennis te maken met nieuwe producten met voordeel.

ACHTERGROND
Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn zijn twee vriendinnen die anderhalf jaar geleden BeBio.nl hebben gelanceerd. Dit is een bewust lifestyle platform waarmee ze mensen willen informeren en inspireren over hoe leuk, makkelijk en toegankelijk gezond en bewust leven kan zijn. Geen geitenwollensokken en moeilijk gedoe. Gezond en bewust leven is voor iedereen en moet bereikbaar zijn voor iedereen. Healthbox is voor hen een logisch vervolg en met het realiseren hiervan zou een droom uitkomen.

healthbox liselotte willemijn


CROWDFUNDING VOOR HEALTHBOX
Willemijn en Liselotte zijn een crowdfunding-campagne op One Planet Crowd gestart om een gezonde start van Healthbox te kunnen realiseren en een succesvolle introductie op de markt mogelijk te maken. Zo kunnen ze de webshop lanceren waarmee het mogelijk wordt om een box te bestellen en een abonnement af te sluiten. Je kan nu al een Healthbox kopen of een abonnement met veel voordeel afsluiten. It pays to be first!

SAMENWERKING MET EEN MEDIA EN DE BETERE WERELD
Healthbox wordt ondersteund door De Betere Wereld, een multimediaal platform voor bewuste en verantwoorde lifestyle, en EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing en e-commerce gericht op vrouwen met een grote interesse in fashion, beauty, health en lifestyle. Ook heeft EEN Media o.a. Beautybox opgezet en is dus ervaringsdeskundige op het gebied van subscription concepten.

WIL JIJ OOK ZEKER ZIJN DAT JE HEALTHBOX ONTVANGT EN WIL JE IN DIT MOOIE INITIATIEF INVESTEREN?
Dan kan je kiezen tussen één van onze Healthbox pakketten waarbij het voordeel flink kan oplopen tot €550. Je ontvangt sowieso al €5 korting per box en daarnaast kan je eerste box aangevuld worden met een sportabonnement, kookboek, detoxprogramma’s of een sapkuur.

healthbox

 

Lees ook
>Biobites: rauwe, gezonde crackers in 6 smaken

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *