Nog 1 week: crowdfunding The Dutch Weed Burger

dutch weed burger

De burger met zeewier heeft een rollende keuken nodig. Doe ook mee!

Sinds twee jaar zijn en maken Lisette Kreischer en Mark Kulsdom The Dutch Weed Burger, de 100% plantaardige burger verrijkt met echt Hollands zeewier. Het blijkt een groot succes, groter dan zij ooit hadden durven dromen. Om door te dringen én te blijven in de wereld van de foodtrucks en festivals en iedereen een Weed Burger te kunnen serveren zijn zij hard toe aan een serieuze rollende keuken. Op 1 mei is de crowdfundingsactie gestart om The Dutch Weed Grill te realiseren. Met nu nog 1 week te gaan, vragen zij om jullie aandacht!

Mark en Lisette worden met hun Dutch Weed Burger steeds meer gevraagd om op festivals en evenementen te staan, in binnen- en buitenland. Dit doen zij momenteel nog vooral vanuit een zelf getimmerde bakfiets, heel leuk en basic. Door de toename van foodtrucks, festivals en de vraag naar The Dutch Weed Burger hebben zij nu ook een eigen rollende keuken nodig, professioneel en met de looks waarmee zij kunnen doordringen in de ondoordringbare vlees-bastions.

dutch weed burger B294SEsCcAIxBB4

 

Investeer mee in The Dutch Weed Grill
Dit willen zij doen met The Dutch Weed Grill, een geweldige mobiele keuken. The Dutch Weed Grill wordt opgetrokken uit zwart staal en hout van de gerooide bomen die decennia lang in de Van de Pek straat in Amsterdam Noord hebben gestaan. Alle losse apparatuur, oven, koel- en vrieskast en verlichting bouwen ze op de kar, zodat ze niet meer alles te hoeven verslepen zoals zij de afgelopen twee jaar gedaan hebben. Ook hebben ze een duurzaam energieplan (met zonnepanelen!) laten ontwikkelen voor The Dutch Weed Grill, dat zij kunnen verwezenlijken bij een succesvolle crowdfunding.

De tegenprestatie
Voor de bouw van The Dutch Weed Grill hebben is op 1 mei een crowdfundingsactie op oneplanetcrowd.com gestart. Als investeerder in The Dutch Weed Grill krijg je hier natuurlijk iets voor terug. Voor de funders organiseren zij ‘The Dutch Weed & Beer Fest’ op 19 september met de The Dutch Weed Burger – Exclusive, de mogelijkheid van een uniek plant power diner en een hoop extra’s en gezelligheid. Er zijn ook andere rewards, waaronder een interessante optie voor bedrijven! Op de crowdfundingspagina zijn alle verschillende rewards terug te vinden.

www.dutchweedburger.com
www.oneplanetcrowd.com/nl/project/105537

 

Gerelateerd

dutch weed burger yakso
Nederlands eerste zeewierboerderij  |  Recept met zeegroenten

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *