Odin bezorgt je biologische boodschappen thuis!

De Odin Bezorgdienst is een biologische supermarkt waarvoor je niet de deur uit hoeft. Je stopt je biologische boodschappen online in je winkelmandje en laat ze vervolgens thuis of op je werk afleveren.

Estafette_bezorgdienst_inladen_bus_aIn de webshop kun je terecht voor al je dagelijkse biologische boodschappen. Zoals vers brood en banket, groenten en fruit van het seizoen, pasta, koffie en wasmiddelen maar ook Zeeuwse boerenkaas, Portugese olijfolie en heerlijke Italiaanse wijnen. Alle producten zijn 100% biologisch, vaak ook biodynamisch en zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht bij leveranciers waar Odin een vaste relatie mee heeft. Voor eerlijke prijzen, omdat Odin het belangrijk vinden dat iedereen in de keten een reële vergoeding krijgt voor zijn bijdrage in het traject van boer tot bord.

De Odin Bezorgdienst is geen eigendom van privépersonen, maar maakt samen met biologische groothandel Odin en de 18 Estafette-winkels onderdeel uit van een biologische voedselcoöperatie: Coöperatie Odin. Een coöperatie met inmiddels al meer dan 3300 leden. Het gezamenlijke belang is goede voeding uit een vruchtbare landbouw en eerlijke economie. Voor nu en voor later. Lid worden mag, maar hoeft niet om boodschappen te doen in de Odin Bezorgdienst. Iedereen is van harte welkom!

Nieuwsgierig of we al bij jou in de straat komen? www.odinbezorgdienst.nl

logo-odin-bezorgdienst

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *