Ontwerp jouw eigen stadsfiets van Tulpfietsen (Win!)

leBaron-Tulpfietsen

Een stevige stadsfiets geheel afgestemd op jouw wensen, binnen een week 100% rijklaar geleverd en met onderhoud aan huis. Het enige wat je nog hoeft te doen, is kiezen…  

op www.tulpfietsen.nl natuurlijk!

Het zijn stevige, kwalitatief goede Nederlandse stadsfietsen hoor, die Tulpfietsen, gemaakt in de eigen fabriek in Maastricht. De duurzaam verzinkte frames en de A-kwaliteit onderdelen garanderen een lange levensduur met kilometers fietsplezier. En het mooie is, jij laat je fiets maken precies zoals jij het hebben wilt!

tulpfietsen

1 miljoen mogelijkheden
Een prachtig houten krat, wel of geen versnellingen, een leren zadel of juist een van zwart kunststof. Je hebt de keuze uit maar liefst ruim één miljoen mogelijkheden: modellen, framemaat, kleuren, bagagedragers, handvaten, remmen, banden, noem maar op. Een aangenaam klusje, ook omdat je direct ziet welke prijsconsequentie je keuze heeft. Wat je smaak of budget ook is, Tulpfietsen maakt jouw fiets zoals jij ‘m hebben wilt.

Omdat alles in eigen huis gebeurt en een Tulpfiets alleen via internet verkrijgbaar is, kan dat ook nog ‘s tegen een hele scherpe prijs! Wat dacht je hier van: je hebt al een complete Tulpfiets vanaf € 379! Topkwaliteit tegen een internetprijs, omdat het kan!

Maar het wordt nog beter
Tulpfietsen worden door monteurs van de voormalige sociale werkplaats in de eigen, nieuwe assemblagefabriek in Maastricht in elkaar gezet. Directeur Frank Klemann nam hen over toen de sociale werkplaats wegens bezuinigingen stopte met assemblageactiviteiten. “Voor deze mensen die geen uitzicht hadden op een ‘normale’ dienstbetrekking een hele geruststelling” aldus Klemann. “En wij zijn bijzonder blij met ze. Zij zijn gemotiveerd en het zijn allen goede en ervaren vakmensen met oog voor kwaliteit”.

Tulpfietsen

Perfecte fiets van de zaak
Juíst omdat je op de website jouw fiets helemaal op maat kunt samenstellen, is Tulpfietsen perfect als ‘Fiets van de zaak’.  Dat kan al vanaf één exemplaar. Klemann vult aan: “We kunnen een volledig fietsenpark leveren, natuurlijk in de huisstijl van het bedrijf en voorzien van een onderhoudscontract.”
Duurzaam opvallen én fittere werknemers, een prima investering!

www.tulpfietsen.nl

Tulpfietsen

Foto’s Eric Smeets

Tulpfietsen
Mail & Win  UPDATE
De fietsen zijn inmiddels uitgeleverd aan de 2 winnaars! 
Wij mogen 1 heren- en 1 damesfiets ter waarde van maximaal 454 euro verloten!
Je stelt ‘m zelf samen op Tulpfietsen.nl. Als jouw fiets iets hoger uitvalt qua bedrag,
dan kan je natuurlijk altijd wat bijbetalen. Het is helemaal aan jou!
De 2 winnaars krijgen na 6 á 8 weken bericht, en halen hun prijzen bij DeBetereWereld in Amsterdam op, bij een praatje en plaatje 😉  Enjoy!

Toon de 5 reacties
 1. Lisette Kleiweg schreef:

  Wat een vrolijkmakend vooruitzicht ! Om kans te maken op een prachtige, stevige en gepersonaliseerde fiets, ooo ja, alstublieft !

 2. Alberto W schreef:

  Ik zou deze mooie fiets graag winnen. Ik kan m goed gebruiken .

 3. ieke brands schreef:

  Wat een super actie! Ik hoop dat ik een van de gelukkige ben! <3

 4. dientjuh jansen schreef:

  wauw dat is zeker een prima investering! Ik doe heel graag mee met deze super winactie van de betere wereld ! wat een gave fiets van tulp .

 5. WNijssen schreef:

  Waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed! Eindelijk weer een eigen fiets!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.