SodaStream lanceert Shame or Glory-campagne met The Mountain en Septa Unella

Walk of Shame met de sterren uit Game of Thrones

SodaStream lanceert vandaag de campagne Shame or Glory met Game of Thrones sterren Thor Bjornson (The Mountain) en Hannah Waddingham (Septa Unella). Met deze campagne wil SodaStream het gebruik van ‘polluting, shameful plastic bottles’ tegengaan. 

Schermafbeelding 2016-11-16 om 14.01.20

Walk of Shame

In de campagne staat de iconische Walk of Shame-scène uit seizoen 5 van Game of Thrones centraal. De assistent van Thor Bjorson koopt bruiswater in een supermarkt. Dan duikt Hannah Weddingham als Septa op en achtervolgt hem. De bel klinkt en ze roept:  “Shame!” De assistent moet zich vervolgens een weg banen door een woedende menigte om vervolgens voor een boze Thor te eindigen. Hij laat zien dat je met een SodaStream nooit meer ‘shameful polluting bottles’ hoeft te kopen en Moeder Aarde blij maakt. Wat kies jij, Shame or Glory?

Voorkom het gebruik van plastic met SodaStream

“Ik drink het liefst kraanwater. Als kind maakte ik al mijn eigen bruiswater met SodaStream en ik moedig iedereen aan om hetzelfde te doen”, aldus Thor Bjorson. “Het gebruik van single serve plastic flesjes neemt epidemische vormen aan”, vult SodaStream CEO Daniel Birnbaum aan. In Nederland worden dagelijks 1,5 miljoen kleine flesjes weggegooid. Hij vervolgt: “Het grootste gedeelte van dit plastic afval eindigt op vuilnisbelten, de verbrandingsoven, parken en oceanen. Ik trek mij dit persoonlijk aan en daarom speel ik ook een kleine rol in de video. Gelukkig zijn er wereldwijd miljoenen mensen die thuis bubbelwater maken en zo hun verantwoordelijkheid nemen in de strijd tegen de vervuiling van Moeder Aarde. Dat maakt ons ‘s werelds grootste bruiswatermerk.”

Ook Hannah Waddingham is blij om met SodaStream aan dit probleem te werken. “Ik ben trots omdat SodaStream iedereen de kans geeft om betere keuzes te maken en het bedrijf een gezonde en duurzame manier van leven promoot.”

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruiswater en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswaterapparaten voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruiswater uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur. SodaStream is actief in 45 verschillende landen.

Website Shame or Glory

Website SodaStream

Facebook Shame or Glory

Facebook SodaStream

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *