Superyoga.nl: Een complete yoga webshop

superyoga

Yoga, wie heeft er vandaag de dag niet van gehoord? Steeds vaker bloeien de yoga studio’s op in voornamelijk stedelijke gebieden. Het razendsnelle tempo waarmee deze studio’s ontstaan, bewijst de toenemende populariteit van yoga. De yoga shop Superyoga.nl biedt yogi’s en yogini’s een groot aanbod aan yoga accessoires tegen een eerlijk prijs. De webshop is ontstaan vanuit passie voor een gezond en mooi leven waarbij yoga en gezonde voeding centraal staan. Wil jij een fijne yoga mat kopen? Bij Superyoga.nl sta je als klant altijd centraal en zijn we pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Waar moet je op letten tijdens het kopen van een yoga mat?
Er bestaan veel verschillende soorten matten, materialen en formaten. Als je je asana’s al jarenlang op hetzelfde matje uitvoert of net begint met yoga dan kan het lastig zijn om direct een juiste keuze te maken. Het belangrijkste is dat je tijdens je practice niet wordt afgeleid doordat je van je mat raakt of uitglijdt. Kies daarom voor een mat met een prettig formaat. Yoga matten zijn verkrijgbaar in extra lange, extra brede en extra lange én brede varianten waardoor je altijd een mat kunt vinden die bij jou past.

Een goede grip is minstens zo belangrijk. Het soort, de kwaliteit en de hoeveelheid materiaal zorgen voor de uiteindelijke grip die jij ervaart tijdens je practice. Vind je het voor een veilig gevoel prettig om licht te blijven plakken aan je yogamat, kies dan voor een mat gemaakt van het materiaal TPE of voor een sticky yogamat van PVC. Wil je een mat die geschikt is voor zeer intensieve sessies en alle yogastijlen? Dan is een Manduka yoga mat gemaakt van PVC of natuurrubber de beste keuze. Op de PRO serie durft Manduka zelfs een levenslange garantie te bieden dankzij de uitmuntende kwaliteit!

Verbeter je practice met yoga accessoires
Een yoga blok, riem en handdoek zijn yoga accessoires die een fijne bijdrage kunnen leveren aan je practice. Gebruik een blok of riem om een nieuwe houding op de juiste manier aan te leren en voorkom blessures door overbelasting van je spieren en gewrichten. Met een yoga handdoek creëer je extra grip in een vochtige omgeving en vang je gemakkelijk vocht op als je veel transpireert.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.