TrueStory Juicery lanceert duurzame, biologische cold-pressed juices

TrueStory Juicery, Amsterdamse cold pressed juices met sunny California roots, wil duurzame, gezonde levensstijl voor iedereen mogelijk maken. TrueStory Juicery verpakt haar juices, gemaakt van lokale biologische ingrediënten, in gerecyclede glazen flessen en levert deze, met de TrueStory bakfiets, aan huis. Door de samenwerking met diverse Amsterdamse kantoren kunnen ook drukke professionals op een makkelijke en duurzame manier gezond en productief blijven.

California girl (31) en de Nederlandse Teun (30), de founders van TrueStory Juicery, werkten jarenlang als financieel consultants. Jessica werkte in New York waar ze zichzelf tijdens haar 18-urige werkdagen op de been hield door het drinken van voedzame groene juices. Haar enthousiasme voor het weldadige effect van deze krachtige juices was zo groot, dat ze zelfs juices voor Teun en haar vrienden begon te maken en dit bleek later het begin van hun eigen ’true story’: ze namen afscheid van hun carrière in de financiële wereld en kozen voor hun liefde voor health met de lancering van TrueStory Juicery.

Schermafbeelding 2016-09-15 om 14.54.49

TrueStory Juicery gebruikt biologische, typische Nederlandse ingrediënten als boerenkool, wortels en bieten. Deze worden hand geplukt en verwerkt in recepten uit Californië, waar het gezondheidsbelang van cold pressed juices al werd omarmd voordat het door het grote publiek werd ontdekt. De recepten van de juices zijn ontwikkeld door een voedingsdeskundige uit de VS, die haar wetenschappelijke achtergrond combineert met haar specialisme in natuurgeneeswijze. A true ‘east meets west’ story!

De meeste juices van TrueStory bevatten niet meer dan 5% fruit waardoor het gehalte fruitsuikers laag is. Uiteraard worden er geen suikers toegevoegd. Desondanks scoren de juices uitermate hoog op het gebied van smaak, dankzij de perfecte samenstelling en vanwege het feit dat er nooit gepasteuriseerd of bevroren wordt. Er worden bovendien geen concentraten gebruikt en er wordt geen water toegevoegd. TrueStory Juicery zijn vegan, gluten vrij, raw en altijd supervers.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor TrueStory Juicery. Voor een zo efficiënt mogelijk proces met zo min mogelijk restafval is het grootste deel van de juices make-to order: de handgeplukte ingrediënten worden ’s ochtends in de keuken geperst en de juices worden vervolgens direct aan huis geleverd. Door de samenwerking met diverse Amsterdamse kantoren kunnen ook drukke professionals heel makkelijk gezond en productief blijven, en dankzij TrueStory Juicery kan dat zelfs op een duurzame manier. Voor alle leveringen wordt gebruik gemaakt van de TrueStory bakfiets, zodat er geen impact op het milieu is. De glazen flessen (dus alle juices zijn gegarandeerd 100% BPA vrij!) worden bij een volgende levering weer meegenomen om opnieuw te gebruiken. Zelfs de vezelrijke pulp wordt gerecycled: het wordt gedoneerd zodat er vegan lunchboxen van gemaakt kunnen worden. Er is dus geen restafval in het TrueStory productieproces.

Schermafbeelding 2016-09-15 om 15.07.16

TrueStory Juicery levert single juices, ‘6 packs’ en ‘cleanses’. De ‘6 packs’ zijn dusdanig samengesteld dat ze helpen bij het bereiken van een specifiek doel, zoals ‘immunicty, ‘productivity’ en er is zelfs een ‘hangover’ cure beschikbaar. De ‘cleanses’ (1-,3- en 5 daags) zijn als een kick start voor het lichaam, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd en lichaam en geest gereset worden.

Cold-pressed juices worden gemaakt volgens een specifiek techniek die in vergelijking met een normale sapcentrifuge 4 keer meer voedingsstoffen, mineralen en enzymen bevat. Ze worden niet verhit en er is bijna geen vrijstelling aan oxidatie. De TrueStory juices zijn daardoor 3-5 dagen houdbaar.

Schermafbeelding 2016-09-15 om 15.18.42

Na inschrijving worden de 6-packs en cleanses gratis door de TrueStory bakfiets geleverd en via de website kan elke voorkeur voor levering worden aangegeven. Een enkele juice laten bezorgen via Deliveroo of Foodora kan uiteraard. Naast levering, is er ook een TrueStory Juice Bar in Market 33 aan de Zuidas, zodat hardwerkende professionals op elk moment van de dag over een TrueStory Juicery kunnen beschikken.

Kijk voor meer informatie op de site van TrueStory Juicery

Meer lezen?
> Wegdromen met Tranquini 
> Ontdek de wereld met Bio-licious

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *