Tshared: zero waste t-shirts, op bestelling!

tshared

De laatste 2 dagen van de crowdfunding-actie van Tshared, zero waste t-shirts (op bestelling!), zijn ingegaan op Indiegogo. Ik sprak kort met initiatiefnemer Jeroen van der Heide over zijn missie om overproductie en de afvalberg in de mode-industrie tegen te gaan. Als ook over die mooie feature om als websitebezoeker zelf een ontwerp te kunnen uploaden.

Om met het laatste te starten, het leuke is dat er via de site gestemd/ingekocht wordt op designs. De favoriete ontwerpen worden vervolgens geproduceerd en geleverd. En of je nou wel een Tshared-shirt koopt of niet (liever wel; voor de prijs hoef je het echt niet te laten), je kunt altijd een ontwerp uploaden en kijken wat het doet.

Doe nog snel mee – het project gaat sowieso door!

tshared tshared

Close the loop
Jeroen wil de productiecirkel sluiten. Door alleen te produceren wat er gevraagd wordt, op hoogwaardig biokatoenen shirts, en in een Europees atelier dat het goed voor heeft met zijn werknemers en de Aarde, wordt de cirkel gesloten.

En het wordt nog mooier…  
Jeroen heeft het doelbedrag op 11.111,- gezet, maar Tshared gaat sowieso van start. En hij gooit er zelfs nog een schepje bovenop: bij elk 111e verkochte tshirt, schenkt Tshared 2 kinderen een jaar lang onderwijs. Ennn, wordt dat design ook niet meer verkocht, dus je bent wereldwijd 1 van de 111 dragers van het shirt met dat specifieke ontwerp. H’eerlijk toch?!

En nu snel naar Indiegogo… Let’s go!

www.tshared.eu

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *