Uitbreiding van je onderneming financieren

Uitbreiding van je onderneming financieren

Een ondernemer wil altijd nieuwe kansen aanpakken en dit gebruiken voor het uitbreiden van de onderneming. Het uitbreiden van een onderneming is belangrijk zodat je meer omzet kunt draaien. Veel ondernemers willen uitbreiden, maar hebben hier de mogelijkheid niet voor. Zo moeten er investeringen gedaan worden en deze kosten veel geld. Veel ondernemers gebruiken hiervoor eigen vermogen en is dat vaak de goedkoopste manier, echter heeft niet iedere ondernemer eigen vermogen. Zakelijke financiering bij Floryn biedt de oplossing en is ideaal voor het verkrijgen van financiële middelen. Je kunt namelijk een lening afsluiten voor het doen van investeringen, maar veel ondernemers zijn hier terughoudend mee. Maar wist je dat je de lening eenvoudig kunt terugbetalen met de juiste investeringen? In dit artikel gaan we precies uitleggen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Uitbreiden naar het internet

Het doel van het uitbreiden is meer omzet draaien en de naamsbekendheid uitbreiden van het bedrijf. Tegenwoordig is het eenvoudig om dit via het internet te doen. Waarschijnlijk is je doelgroep te vinden op het internet, maar hoe bereik je de doelgroep? Je hebt een website nodig waar je de doelgroep op kunt ontvangen. De website is het visitekaartje van het bedrijf in de digitale wereld. Je kunt niet zo maar een website met WordPress maken en deze online gooien en verwachten dat het werk. Het moet echt een professionele website worden met een goed ontwerp en de juiste content. Laat een website maken door een ervaren webdesigner, zodat je zeker weet dat de website professioneel wordt. Het laten maken van een professionele website kan veel geld kosten. Het verschilt natuurlijk per aanbieder, maar je kunt over het algemeen kosten verwachten vanaf 1000 euro. Geld lenen voor jouw bedrijf kan de ideale oplossing zijn voor het laten maken van een professionele website.

Zakelijke lening of zakelijk krediet

Je kunt zakelijke financiering onderverdelen in twee verschillende leningen. Je kunt kiezen voor een zakelijk krediet of een zakelijke lening. Voor grote investeringen is een zakelijke lening de beste keuze. Dat komt doordat je met een zakelijke lening in een keer het leenbedrag op je rekening krijgt. Je kunt bij het afsluiten van de zakelijke lening zelf de looptijd bepalen tot maximaal 5 jaar. Het aflossen doe je iedere maand over de hele looptijd, echter staat hier een vaste rente op en verandert deze nooit. Een langdurige investering doen voor het aanschaffen van een bedrijfsauto kan eenvoudig met een zakelijke lening. Je verspreidt het aflossen over meerdere jaren en waarschijnlijk verdien je dit terug met de bedrijfsauto. Bij het aanvragen van een zakelijke lening, is het van belang dat je voldoet aan de eisen die gesteld worden.

Een zakelijk krediet is ideaal wanneer je veel dagelijkse uitgaven moet maken en niet afhankelijk wilt zijn van debiteuren. Het kan namelijk lang duren voordat debiteuren openstaande facturen betalen en je kunt hierdoor een gebrek krijgen in je financiële middelen. Je lost dat met een zakelijk krediet eenvoudig op en je betaald alleen maar rente over het opgenomen geldbedrag.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *