Voedingscoach Laurianne Ruhé: good food (Win!)

Goodfood

Het beste uit jezelf halen!

Gezonde voeding bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen, hoe we functioneren en hoe we eruitzien. Maar elke dag gezond eten is niet altijd even makkelijk. Hoe zorg je voor een goede balans? Voedingscoach Laurianne Ruhé laat het zien met haar boek Good Food.

Good Food staat boordevol inspiratie, tips en uitgebalanceerde recepten om in 1 maand het beste uit jezelf te halen. Het boek Good Food biedt praktische tips voor een nieuwe lifestyle, zelfs op lastige momenten; zoals wanneer je een borrel of feestje hebt, je onderweg bent, op kantoor zit of uit eten gaat. En voor iedere ongezonde gewoonte krijg je een gezond en vaak nog lekkerder alternatief aangereikt.

Van bewustwording naar blijvende verandering
Als voedingsdeskundige en detox-coach begeleidt Laurianne haar cliënten bij het maken van een blijvende switch naar een gezond voedingspatroon. In dit boek legt ze in vier stappen uit hoe je dat doet: consciousness, good food, find your poison en transition.

Mail & Win
Speciaal voor onze lezers! Mail & Win
E-mail je naam en adresgegevens hieronder door en maak kans op 1 van de 5 exemplaren!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *