Win tegoed bij crowdfunder Lendahand en ontvang 3-4% rente

lendahand

Geld uitlenen aan ondernemers in opkomende landen tegen 3-4% rente

Social enterprise Lendahand maakt het mogelijk direct bij te dragen aan meer werkgelegenheid in groeiende economieën zoals de Filipijnen, Ghana en Colombia. Uitleners ontvangen daarbij 3-4% rente op de verstrekte lening.

Hoe het werkt:

1. Kies een ondernemer op de website
Onze lokale partners in de betreffende landen hebben veelbelovende ondernemers geselecteerd. Het gaat om MKB’ers die doorgaans geen toegang hebben tot betaalbare financiering.

2. Verstrek een lening
Uitlenen kan vanaf 50 euro. Zodra er voldoende financiers zijn, gaat de lening definitief door en op de 1e dag van de daaropvolgende maand van start. De rente start eveneens op deze datum.

3. Ontvang geld terug met 3-4% rente
De ondernemers lossen de leningen elke zes maanden in gelijke delen af. Loopt een lening bijvoorbeeld een jaar, dan wordt dus twee keer een even groot bedrag terugbetaald, plus rente. Uiteraard kan het terugontvangen geld vervolgens opnieuw uitgeleend worden: zo worden meer ondernemers geholpen verder te groeien en worden nog meer banen gecreëerd!

Goed idee? Ga naar www.lendahand.com en doe mee! lendahand

Mail & Win UPDATE
Namens Lendahand verloten wij 50 euro om uit te lenen via www.lendahand.com in een bedrijf die de winnaar zelf op de site selecteert.
Vul hieronder je naam, adres en motivatie in, en dan maak je kans op 50 euro leentegoed, plus 3 à 4% rente.

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *