Your Natural Orchid – biologische orchideeën primeur voor NL

orchidee

Volledige assortiment van meer dan 100 soorten 'MPS ProductProof'

Ik ben persoonlijk wel gecharmeerd van deze stijlvolle planten, maar ik moet bekennen dat ik er nog nooit eentje gekocht heb – weet eigenlijk niet waarom. Maar dat zou met de ‘Your Natural Orchid’ zo maar ’s snel kunnen veranderen…

Want Kwekerij Jan Stolk in Bleiswijk heeft de primeur: hij is de eerste kweker die al zijn orchideeën op 100% biologische basis kweekt. De ‘Your Natural Orchid’ werd gepresenteerd op de Royal Holland Trade Fair, woensdag 2 november, waar meer dan 500 kwekers en veredelaars hun nieuwste en mooiste bloemen en planten aan bloemisten, tuincentra en inkopers uit binnen- en buitenland toonden.

orchidee

Zo dicht mogelijk bij de natuur telen

Stolk: “Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het verduurzamen van ons productproces. Ons uitgangspunt is om zo dicht mogelijk bij de natuur te telen. Na jaren van perfectioneren is het nu zover. Ik garandeer dat er geen enkel residu van chemische middelen op onze orchideeën te vinden is.” Stolk Flora is het eerste Nederlandse bedrijf dat zijn volledige assortiment Phalaenopsis (meer dan 100 verschillende soorten) op 100% biologische basis kweekt onder het MPS ProductProof-keurmerk. Daarmee loopt Stolk Flora voorop in de Nederlandse sierteeltsector.

En natuurlijk is de ‘Your Natural Orchid’ vanaf nu verkrijgbaar via tuincentrum en bloemist. Dus ik ga er maar ’s kijken en eindelijk m’n woning mee sieren. (Ruiken ze eigenlijk?)

www.yournaturalorchid.com

Meer biologisch?

Pure, biologische sappen van Vitamont (WIN)
Biologische maaltijdboxen van Ekomenu

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *