Maak kans op een roundie van TravelHunter.nl

travelhunter

Gratis zoekhulp als extra service

Dé manier om helemaal tot rust te komen is een lekkere zomervakantie. Geniet van je welverdiende vakantie, máár betaal niet te veel! TravelHunter maakt het gemakkelijk om een goedkope vakantie te vinden, zowel door de aanbiedingen op de website als door de gratis zoekhulp.

Vakanties kunnen nogal oplopen, maar op de website van TravelHunter vind je de goedkoopste vakanties die op dit moment te boeken zijn. Zo weet je dat je nooit te veel betaalt en je boekt gewoon bij de betrouwbare reisorganisaties, zoals TUI, Sunweb of Corendon. Deze week kun je bijvoorbeeld de ongelofelijk goedkope vakantie naar Italië boeken voor 129 euro inclusief vluchten en verblijf! Boeken doe je zelf, maar het lange zoekwerk wordt voor je gedaan. Bekijk de recente aanbiedingen op www.travelhunter.nl.

travelhunter

Staat de perfecte vakantie er niet bij, dan helpt TravelHunter je deze alsnog te vinden. Geef je wensen op en er wordt gratis en vrijblijvend voor je gezocht, ideaal!

Maak kans op een Roundie (foto!)
Tijdens de zomermaanden maak je daarnaast ook nog eens kans op een roundie wanneer je een vakantie via TravelHunter boekt. Een roundie is een ronde handdoek die ontzettend populair is in Australië, de Verenigde Staten en nu ook in Europa!

de betere wereld

Mail & Win
Naast de actie op TravelHunter.nl mogen wij ook een ronde handdoek voor 2 personen (twv. 79,95 euro) weggeven. Vul je gegevens hieronder in en wie weet lig jij straks te relaxen op een roundie!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 2 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *