Villa La Vida

In Egmond Aan Zee is een bijzondere Bed ’n Breakfast gevestigd: Villa La Vida.

Villa La Vida is een plantaardige B&B, ingericht met de grootste zorg voor mens en dier.
Het plantaardige, biologische ontbijt wordt met veel liefde iedere ochtend klaar gemaakt en op de kamer geserveerd. Gasten genieten van een afwisselend aanbod van oa broodjes, beleg, muffins, bananenbrood, pannenkoeken, sojayoghurt, vers fruit & sap.

De kamers zijn ingericht met bedden en matrassen die gif- en metaalvrij zijn, opgemaakt met biologisch katoen, kussens met maïsvulling. De gordijnen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen, de vloer is van kurk, lampenkappen van gerecycled karton en natuurlijk maken zij schoon en wassen zij met biologische, dierproefvrije schoonmaakmiddelen. Op het dak liggen zonnepanelen, er is een warmteboiler en de ramen hebben HR++ isolatieglas voor goede isolatie.

Vanuit de B&B wandel en fiets je binnen een paar minuten naar het prachtige duingebied waar je uren kan genieten van de schitterende omgeving;  met een beetje geluk spot je wilde paarden, schotse Hooglanders of een vos. Het strand is binnen handbereik, waar in de zomerperiode een strandhuisje tot je beschikking staat met stoelen, tafel en parasol.


Nieuwsgierig  geworden naar deze bijzondere plek? Bezoek dan de website www.villalavida.nl
Selma en Michel Krap van Villa La Vida verwelkomen jullie graag in hun Bed ’n Breakfast.

Mail&Win
Wil jij een overnachting winnen incl heerlijk ontbijt ? Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans!

Meer winnen? Kijk dan in de Mail&Win-categorie!

 

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *