Cabaretière Anouk Kragtwijk grapt over klimaatverandering

anouk kragtwijk

Om haar heen hoort Anouk Kragtwijk de eierstokken van haar vriendinnen tekeergaan, zo hard dat het boze blikken in de stiltecoupé van de NS oplevert. Haar schoonmoeder polst om de paar maanden wanneer er een baby gaat komen. Maar cabaretière Anouk (29) vraagt zich in haar voorstelling ‘Madam Tofu’ af: wil ze wel kinderen? Vooral op deze wereld. Ze schrikt van de harteloosheid en maakt zich enorme zorgen over het klimaat.

Sketches over die onderwerpen worden in haar cabaretshow afgewisseld met eigen liedjes begeleidt door Jasper Swank. Die liedjes gaan over haar lievelingskoe, oude liefdes, haar ouders, het dorp waar ze vandaan komt en de aarde. Ze stelt zichzelf de vraag: wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor alle ellende op deze planeet? En dat allemaal met een dosis humor. Althans, dat is de bedoeling.

anouk kragtwijk

 

PersoonlijkheidsPrijs Utrechts Cabaret Festival

Anouk won begin juni de Persoonlijkheidsprijs op het Utrechts Cabaret Festival, vlogt nu voor Libelle TV en schreef als journalist artikelen en columns voor Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad. Meer informatie is te vinden op www.anoukkragtwijk.com en www.facebook.com/anoukkragtwijkpagina.

Mail & Win

Update:  we hebben twee mensen blij kunnen maken! Iedereen hartelijk dank voor het meedoen en veel geluk bij een andere win-actie. 
We mogen 1 x 2 entreekaartjes verloten voor een van de volgende shows van Anouk. Da’s geen grap nee. Bedenk met wie je er naar toe wilt, en vul hieronder je naam en adresgegevens in. Winnaars trekken we 1 week voorafgaand aan de show.
(Niet gewonnen, of wil je niet wachten of je gewonnen hebt, koop je kaartje dan gewoon. Vindt ze leuk.)

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *