Healing Garden festival combineert beats met bewustwording (win kaartjes)

healing garden

Driedaags familie festival aan het strand in Zeewolde

Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september 2018 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde voor de zesde keer om tot een paradijselijke tuin vol verrassingen, inclusief natuurcamping met sauna en hottub op het strand. Een heel weekend lang kan je je onderdompelen in een inspirerend programma vol workshops, lezingen, meditaties, yoga, wellness, biologische hapjes en drankjes en optredens.

Verdieping & vertier

Van beginners op het bewustwordingspad tot volleerde healers, organic lovers en raw foodies, van doorgewinterde hippies tot workaholics: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een lang weekend verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage, leert er over permacultuur en liefdevolle communicatie en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Maar gewoon een lekker potje hoelahoepen op het strand, didgeridoo spelen, zwemmen in het meer of genieten van een (h)eerlijk wijntje of glaasje bio champagne kan ook. En daarna dansen op ecstatic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt… Dat – en nog véél meer – kan allemaal tijdens Healing Garden.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie, yoga en filosofie. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee.

Tempels, tipis & tenten

Er is enorm veel te doen op Healing Garden in verschillende area’s. De area-namen geven een indicatie van het programma: Musica!, Inspirational Area, Yogatempel, Meditatie Tipi, Wellness Area, Psychic Fair, Mercado en de Kids Paradise. Healing Garden biedt mobiele cateraars met biologische hapjes en drankjes (van raw food en slow juices tot bio-dynamische pizza’s en burgers ) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

Tickets & programma

Een weekendticket is inclusief deelname aan (bijna) alle activiteiten en overnachtingen – voor tenten, caravans en campers is een aanvullend ticket nodig. Dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook beschikbaar. Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie: www.healinggarden.nl.

Mail & Win

Heb jij al zin gekregen in deze enerverende combi van Bewustwording, Beweging, Biovoeding en Back to Basics? Laat hieronder weten waarom én op welke dag jij naar Healing Garden wilt en maak kans op 2 dagkaartjes naar keuze!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *