What Design Can Do lanceert Climate Action Challenge ism IKEA

23 mei. tijdens What Design Can Do LIVE Amsterdam 2017

Aanstaande dinsdag 23 mei lanceert What Design Can Do, in samenwerking met de IKEA Foundation, de internationale Climate Action Challenge tijdens What Design Can Do Live Amsterdam 2017.

Nu de gevolgen van de klimaatverandering steeds zichtbaarder worden, is de roep om krachtige en inspirerende oplossingen luider dan ooit. Daarom roept What Design Can Do de creatieve industrie wereldwijd op om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor een van de meest urgente problemen van onze tijd: klimaatverandering.
Inschrijven kan via www.whatdesigncando.com/challenge.

Naast de challenge wordt er tijdens WDCD Live Amsterdam een klimaatmanifest geschreven dat een appèl doet op de overheid om actie te ondernemen rondom dit thema. Aan dit manifest wordt bijgedragen door journalisten, auteurs, activisten, designers, engineers, kunstenaars, politici en CEO’s. Hiermee geeft de creatieve industrie het signaal af dat er niet langer kan worden gewacht met het ontwikkelen van constructief beleid en praktische oplossingen voor de grote vragen omtrent de klimaatproblematiek.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *