Elektrisch leasen duurzame oplossing autorijden

Elektrisch rijden is misschien niets voor u. Elektrisch leasen waarschijnlijk wel.

Met deze regel lanceert Athlon Car Lease 23 mei een campagne over Elektrisch Leasen. In deze campagne staan de voordelen van elektrisch leasen centraal. Elektrisch leasen biedt een totaaloplossing voor de automobilist die wel de overstap wilt maken naar een duurzamere oplossing voor autorijden, maar nog veel vragen heeft over de praktische zaken die komen kijken bij elektrisch rijden, zoals laadpalen, vakantievervoer, etcetera.

Athlon Car Lease maakt met deze campagne duidelijk dat zij de oplossing heeft. Want zij biedt een 100% mobiliteitsoplossing bestaande uit een elektrische auto, een laadpaal thuis en op het werk, optioneel een NS-businesscard voor de langere afstanden binnen Nederland én een Vakantie Auto.

Tijdens de campagne geeft Athlon Car Lease zelfs drie weken Vakantie Auto per jaar gratis weg, zolang het contract duurt.

Elektrisch leasen Athlon

Om leaserijders te helpen de keuze te maken voor elektrisch leasen biedt Athlon Car Lease de E-Lease check. Een interactieve check waar door het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen in een oogopslag duidelijk wordt of elektrisch leasen wel of niet een geschikte oplossing is voor de invuller. Ook is hier een online showroom te bezoeken van elektrische voertuigen die via Athlon Car Lease kunnen worden geleased.

Voor klanten van Athlon Car Lease is een E-toolkit beschikbaar, met informatie, veelgestelde vragen, stappenplannen en factsheets over elektrisch leasen en alles wat daarbij komt kijken. Hiermee ondersteunt Athlon Car Lease haar klanten bij de keuze voor elektrisch leasen en helpt zij bij het beantwoorden van vragen en onzekerheden die hierbij nog bestaan.

Vanaf 23 mei is de nieuwe campagne van Athlon Car Lease te horen via de radio, online en via de site

www.athloncarlease.nl/stapin

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *