Een hybride voor de prijs van een benzineauto

toyota hybrid

De Toyota Free Hybrid

Toyota loopt al decennia voorop wat hybride rijden betreft. De voordelen liegen er dan ook niet om.

Afhankelijk van de route kan een nieuwe Toyota Hybrid tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden, zonder schadelijke uitstoot. Verder rijdt een hybride Toyota opvallend zuinig en is ‘stekkeren’ overbodig.

Toyota: we are hybrid

Waar andere automerken hybridetechnologie puur gebruiken om te voldoen aan opgelegde CO2-normen, zit hybride diepgeworteld in het DNA van Toyota. ‘We are hybrid’, dat is de boodschap. Toyota introduceerde al in 1997 een hybride auto in de vorm van de eerste generatie Prius. Sindsdien heeft Toyota de technologie ver doorontwikkeld en toegepast in uiteenlopende modellen. Inmiddels heeft Toyota alleen al in Nederland 106.000 hybridemodellen verkocht. Wereldwijd staat de teller op ruim 10 miljoen exemplaren.

Zuinigste benzineauto

De ANWB en Natuur & Milieu noemen een Toyota Hybrid zelfs de zuinigste benzineauto in de praktijk (Yaris Hybrid en Prius). Toyota wil zijn innovatieve hybridetechnologie zo bereikbaar mogelijk aanbieden. Met Toyota Free Hybrid kan de klant daarom kiezen voor de extra zuinige hybrideversies van de Yaris, Auris, Auris Touring Sports, C-HR en RAV4 voor de lagere prijs van een benzineversie. Voor de Prius-familie, altijd een hybride, krijgt de koper 2.000 euro korting.

Toyota Free Hybrid

  1. Unieke kans om Toyota Hybrid te rijden voor de prijs van een benzineversie
  2. Extra comfort, want standaard automaat
  3. Hybride rijden zonder te ‘stekkeren’
  4. Hybride Toyota zuinigste benzineauto op de weg, aldus ANWB en Natuur & Milieu
  5. Voordeel loopt op tot 2.700 euro
  6. Hybridetechnologie diepgeworteld in Toyota DNA: we are hybrid

Toyota maakt hybride rijden tijdelijk extra aantrekkelijk met Toyota Free Hybrid. Wie een nieuwe Toyota met benzinemotor aanschaft, kan zonder bijbetaling tijdelijk kiezen voor de extra zuinige hybrideversie van hetzelfde model. Bijkomend voordeel: de klant profiteert van maximaal comfort, want een hybride Toyota is standaard uitgerust met een automaat. Daarnaast wordt zuinig rijden met Toyota’s slimme en beproefde hybridetechnologie wel erg makkelijk.

Prijsverschil = korting

Het prijsverschil tussen een hybride Toyota en de sterkste benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak van hetzelfde model geldt als korting. Een voorbeeld: de koper kan voor de prijs van een Auris 1.2T Aspiration met 85 kW (116 pk) en een handgeschakelde transmissie (25.595 euro) tijdelijk een Auris 1.8 Hybrid Aspiration Go met 100 kW (136 pk) én comfortabele automaat krijgen. Dit levert de klant een voordeel op van 2.100 euro. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst 2.700 euro in het geval van de Yaris B-Tone en de Toyota C-HR, Toyota’s nieuwe en succesvolle crossover. Het Toyota Free Hybrid aanbod geldt van 10 tot en met 30 juni 2017.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *