Veilig op Pad

Veilig op pad met het Recaro zero1 autostoeltje
Jullie hebben net een kindje gekregen en dan weet je jullie ook samen op stap zullen gaan. Je kleintje leert de wereld om zich heen kennen en gaat wennen aan verschillende bezoekjes en dagtripjes. Dat wil je uiteraard op een zo verantwoord mogelijke wijze. Niet alleen omdat de wet dat verplicht maar ook uit veiligheid; je moet er niet aan denken dat er onderweg iets gebeurt. Het Recaro zero 1 autostoeltje beantwoordt aan alle wettelijke veiligheidsvereisten in Nederland en België. Het is uitvoerig getest en draagt het benodigde ECE label. Recaro hecht uitzonderlijk veel belang aan het zetten van nieuwe standaarden voor veiligheid, comfort en design van autostoeltjes. Zo zorgt – bijvoorbeeld – onze speciale Isofix vergrendeling met een klik ervoor dat het Recaro zero 1 autostoeltje veilig vastzit op de autobank.​ Lang voor er ook maar begonnen wordt met produceren, ondergaat elk nieuw product dat ons bedrijf op de markt wil brengen een grondige test. Alle maten Recaro autostoeltjes zorgen voor de veiligheid van jouw kinderen​. 

Vrij van zorgen
Onze levens zijn hectisch en vragen veel van ons. We komen vaak tijd te kort. Daarom mag je van een autostoeltje verwachten dat je het eenvoudig monteert en weer losmaakt. De ontwerpers van het Recaco zero 1 autostoeltje zijn ook moeders, vaders, tantes en ooms. Ze weten hoe dierbaar je kinderen voor je zijn, daarom willen ze jouw gezin helpen om je stressvrij te kunnen verplaatsen. De beveiligingssystemen van de Recaro zero 1 zijn van de hoogste kwaliteit en uiterst functioneel. Ze combineren veiligheid, ergonomie en een uniek design. Recaro zorgt voor zorgvrije momenten en stressvrij autorijden. Zo kan je volkomen genieten van zorgeloze momenten met je kind. 

Kenmerken
Met het Recaro zero 1 autostoeltje kan je veilig kinderen vervoeren met een lengte tot 105 cm of een gewicht tot 18 kg (tot 4,5 jaar). Het stoeltje is 360 graden draaibaar. Zo kan je het kind makkelijk uit de wagen halen. Het zitje beschikt over ‘vleugels’ als bescherming tegen zijwaartse aanrijdingen.  Dit autozitje wordt geleverd met een uitneembare verkleiner voor de allerkleinsten. De hoofdsteun is met traagschuim gevuld en de bekleding van de autostoel is wasbaar en ademend. Dankzij het HERO systeem met een vijfpuntsgordel en zachte gordelpads zit je kindje veilig en comfortabel in z’n stoeltje.

Ergonomisch comfort
Het doel van deze autostoeltjes is om de reis van jouw gezin zo aangenaam mogelijk te maken. Ze gebruiken alle feedback en komen tot innovatieve oplossingen in uitstekende kwaliteit. Een goede positie is essentieel voor jouw kind. Recaro werkt onder meer samen met de beste ortopedisten en fysiotherapeuten om jouw Recaro zero 1 de perfecte gezel te maken voor elke reis. Welkom in de toekomst van autocomfort.Regelgeving omtrent veiligheid
In Nederland gelden bepaalde regels omtrent veilig vervoer. Zo dienen kinderen tot 1,35m in de auto in een goedgekeurd en passend kinderbeveiligingssysteem met ECE label te zitten.  Het kinderbeveiligingssysteem moet aangepast zijn aan de lengte en het gewicht van het kind. Kinderen boven 1,35m (en uiteraard ook volwassenen) moeten verplicht gebruik maken van de veiligheidsgordel.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.