De 100% plantaardige tencel dekbedden van Yumeko

Zacht & comfortabel, dat duurzame tencel

Yumeko’s lente/herfst dekbedden van tencel, gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons maar minder zwaar dan wol, een heerlijk warm en aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Zo ervaar je altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

Top comfort dekbedden

Alle Tencel dekbedden van Yumeko zijn 2.20 meter lang. Dus nooit meer voeten die onder het dekbed uitsteken, of een gat waardoor er onaangename koude lucht naar binnen glipt. Bovendien zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect om je lijf vormt terwijl je slaapt. Heerlijk!

Tencel, ademend en vochtregulerend

Tencel is de nummer één ‘moisture management’. Het neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend. Tencel dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Ter vergelijking: Tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van Tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen. Daarom houden wij van Yumeko het graag bij natuurlijke materialen. Beter voor u, en voor het milieu.

yumeko overtrek

Tencel: het midden tussen wol en dons

Tencel is een plantaardige vezel. Het is iets zwaarder dan dons, maar lichter dan wol. Het voelt zacht en luxe als zijde, maar is veel sterker en onderhoudsvriendelijk. Daarbij houden bacteriën helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten.

Bewuste keuze

Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. Dat slaapt wel zo zorgeloos!

Meer over Tencel en alles wat je nodig hebt voor je eco-slaapkamer vindt je op www.yumeko.nl

Mail & WinYumeko tencel dekbed

Maak kans op 1 Tencel dekbed lente/herfst in maat naar keuze, dus vul hieronder je naam, adresgegevens en je keuze voor de maat in (eenpersoons / tweepersoons / kingsize).

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *