Afval- en recyclingsysteem Joseph Joseph wint Red Dot Award

joseph joseph

Bekijk ook de video hoe de Totum werkt...

Het merk dat bekend staat om haar innovatieve keukengadgets, Joseph Joseph, is in de prijzen gevallen met de innovatieve Intelligent Waste lijn waarin de consument een handje wordt geholpen bij het recyclen. Het systeem heeft de prestigieuze prijs voor Product Design 2015 gewonnen tijdens de Red Dot Awards 2015!

Alleen the best of the best maakt kans op een award van The Red Dot. Van de 4928 genomineerden ging slechts 1,6% naar huis met een award. Hiermee bewijst Joseph Joseph dat ze aan de top van de internationale design wereld staat.
De Red Dot Award is een initiatief van Design Zentrum Nordrhein Westfallen en ontvangt jaarlijks 17.000 inzendingen. In juni 2015 bestaat Red Dot alweer 60 jaar. Winnaars mogen de Red Dot zegel gebruiken en worden het hele jaar door gepromoot door Red Dot.

Over Totum
Het Totum systeem ziet er strak en stijlvol uit en heeft handige compartimenten waar verschillende dingen ingedaan kunnen worden. De lades zijn gemakkelijk in en uit te schuiven en de ruimte wordt optimaal benut. In deze video is duidelijk te zien hoe handig en veelzijdig dit prachtige systeem is.
joseph josephjoseph joseph

In de details
Het algemene afvalcompartiment van 36 liter is groot genoeg voor zelfs de drukste keukens. De onderste la is ideaal om aparte dingen in te recyclen en is groot genoeg voor bijvoorbeeld glazen flessen. Zowel het algemene als het onderste compartiment hebben uitneembare bakken waardoor legen heel makkelijk wordt gemaakt. De uitneembare afval caddy is perfect om op het aanrecht te staan voor afval dat je tijdens het koken maakt. Zo heb je altijd een schone werkplek. De caddy zet je na het koken dan gewoon weer in de prullenbak, het past perfect! In de deksel van het systeem zit een geur filter die nare geurtjes vermindert. Hierdoor hoef je niet een halfvolle vuilniszak weg te gooien door een vervelende geur, veel beter voor het milieu dus!

Over Joseph Joseph
De tweelingsbroers Richard en Anthony Joseph begonnen in 2003 Joseph Joseph waarbij zij hun ervaring op gebied van design en business bundelden. Anthony studeerde design in Central St Martins en Richard studeerde bedrijfseconomie op Cambridge University. Functionaliteit én mooi ontwerp staan bij Joseph Joseph centraal. Sinds de start won Joseph Joseph wereldwijd vele designprijzen. Zoals met de beroemde kleurrijke Nest-collectie; een serie stapelbare ruimtebesparende kommen, maatlepels en andere kookbenodigdheden. Ook de superhandige Index snijplanken viel in de prijzen; een set met aparte planken voor groenten, vis en vlees.

joseph-joseph.nl

 

Gerelateerd:

afvalsyteem

Maak kans op 1 van de 2 gratis Totum’s!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *