Duurzaam COCO-MAT lanceert nieuwe dubbelzijdige MYRTO spreien. Handgemaakt, van zachte jersey 100% biologisch katoen

AMSTERDAM – november 2018Het duurzame internationalelifestyle merk, COCO-MAT, gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en homeproducten lanceert haar nieuwe dubbelzijdige jersey sprei.

Creëer het hele jaar door moeiteloos verschillende stijlen met onze nieuwe Myrto spreien. Handgemaakt, van ultiem zachte en comfortabele jersey blend(100% katoen).

Voor deze handmade quilt collectie heeft het allnaturel lifestyle merk zich laten inspireren door haar Griekse roots: natuurlijke materialen, geometrische vormen en tijdloze patronen. De twee-zijdige (handmatige blokdruktechniek) bedrukking in combinatie met de tijdloze dessins maken de Myrto spreien veelzijdig en een echte year-round home essential. Het hele jaar door moeiteloos te combineren. Heerlijk zacht en warm in de koude maanden en in de warmere maanden prachtig als decoratief bed- of banksprei.

Speciale handbewerkte blokdruktechniek

De sprei is handbedrukt met de speciale blokdruktechniek: een van oorsprong Egyptische techniek die wordt gekarakteriseerd door een houten stempel die herhaaldelijk wordt gebruikt tot een mooi doorlopend patroon. Deze speciale techniek maakt elke Myrto sprei uniek.

Style & varieer met Myrto

De Myrto spreien zijn beschikbaar in drie varianten, van warme en natuurlijke tinten, strak geometrisch tot fris en tijdloos polka-dot patroon.

– Groene bladeren (groentinten – geel)
– Geometrisch (zachtroze – wit)
– Polka-dots (donkerblauw – wit)

Afmetingen:
De Myrto spreien zijn beschikbaar in twee soorten afmetingen:
220×160 cm
240×260 cm

Voor meer informatie bezoek de website www.COCO-MAT.nl en houd de Facebook pagina www.facebook.com/cocomat.nl
www.instagram.com/cocomatnl in de gaten.

COCO-MAT heeft winkels in Amsterdam (Flagship store aan de Overtoom 89 en Franchise winkel aan het Haarlemmerplein 19), Arnhem (Eusebiusbinnensingel 14)  en Rotterdam(Westblaak  25).

OVER COCO-MAT

COCO-MAT is een internationaal duurzaam lifestyle merk gespecialiseerd in woon- en slaapproducten. Opgericht in 1989 in Athene, Griekenland. COCO-MAT is een bedrijf dat het net even anders doet en aanvoelt als familie. Zij is vastbesloten de beste bedden ter wereld te vervaardigen op een zo duurzaam mogelijke manier voor de wereld. De producten zijn met de hand gemaakt in haar eigen fabriek in Xanthi, in het Noorden van Griekenland. De matrassen en bedden worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen uit duurzame bronnen; zoals kokosvezels, natuurlijk rubberlatex, wol, biologisch katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons. COCO-MAT is een erkend marktleider op het gebied van duurzaamheid en heeft meer dan 100 winkels in meer dan twintig verschillende landen en levert haar producten aan consumenten en aan meer dan 2500 hotels wereldwijd. In Nederland zijn de COCO-MAT bedden in onder andere Hotel de Hallen, Morgan & Mees, blooming Hotel, Stroom, Hotel L’ Europe en het NDSM-Crane Faralda Hotel te vinden. In Nederland zijn vier COCO-MAT winkels gevestigd, namelijk in Rotterdam, Arnhem en twee in Amsterdam (Overtoom – de flagship store en Haarlemmerplein – franchise store).

Mood video: http://bit.ly/2ELopDw Mood magazine: http://bit.ly/2rIqQji 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *