Duurzaam, slim en comfortabel wonen? Ontdek hoe!

Duurzaam, slim en comfortabel wonen Ontdek hoe!

Duurzaamheid is een terugkerend thema, ook en juist binnen particuliere huishoudens. En duurzaam wonen, dat kan op steeds meer manieren. Bij het verduurzamen van je woning denk je waarschijnlijk direct aan isolatie of zonnepanelen. Logisch, maar wist je dat ook binnen het interieur slimme investeringen een groot verschil kunnen maken? Zet samen met Beuk Meubels de volgende stap in het wonen van vandaag de dag.

Stijlvolle meubels in huis

Slim omgaan met alle onderdelen van je interieur. In de woonkamer, badkamer en slaapkamer bestaan voor verschillende items duurzame alternatieven, waar nog lang niet altijd gebruik van wordt gemaakt. En dat is jammer, want je kunt ‘all the way’ gaan als het gaat over toekomstbestendige wonen, zowel binnen- als buitenshuis. Je huis verduurzamen aan de binnenkant? Daar kan Beuk Meubels bij helpen. Denk aan comfortabele bedden, ergonomische bureaus, ruime kasten, stoelen en een stijlvolle afwerking van de vloer. Het geeft je interieur een stijlvolle en duurzame impuls.

Meubels in de woonkamer

Zit je in de woonkamer? Kijk dan eens om je heen. Heb je jezelf ooit afgevraagd waar alle meubels vandaan komen? Denk aan de stoelen aan de eettafel, de bank waarop je ’s avonds zit of de lamp die zorgt voor het licht. Uiteraard wisten we al dat verlichting een eerste stap in duurzame richting is, zowel in de vorm van LED als ook in het materiaal van de lamp. Maar ook stijlvolle stoelen zijn een voorbeeld van een meubel waar duurzame oplossingen voor handen zijn. Houten meubels niet duurzaam? Dat is iets van vroeger. Ondanks dat deze materiaalsoort afkomstig is van de boom, zijn duurzame alternatieven mogelijk. Bedrijven maken hier steeds vaker ruimte voor binnen hun assortiment.

We zien het je denken: ‘hoe dan?’. Nou, het is eenvoudiger dan je misschien denkt. Bij Beuk Meubels hebben ze hier een slimme en daadkrachtige oplossing voor gevonden. Dit bedrijf belooft niet alleen duurzaam te zijn, maar is dit ook in alle facetten van de bedrijfsvoering. Producten van duurzame kwaliteit met een aantoonbaar langere levensduur. Prettig voor jou, en bovenal erg duurzaam. Ook wordt bij iedere online bestelling van de consument een nieuwe boom geplant. Koop je een authentieke eetkamerstoelen van beukenhout? Dan plant Beuk Meubels een nieuwe boom. Circulaire meubels dus.

Comfortabel en duurzaam slapen

En wat te denken van de slaapkamer? Ook hier is slim investeren de weg naar een duurzame toekomst. Daarbij hoeft duurzaamheid lang niet altijd ten koste te gaan van comfort. Een bed van beukenhout zorgt voor een klassieke look én brengt comfort met zich mee. En door slim om te gaan met de ruimte in de slaapkamer, kan je ook nog eens besparen op kasten. Kies voor een bed met opbergruimte, want dan kan je namelijk al verrassend veel items kwijt onder je slaapplek. Dat scheelt zichtbaar in de ruimte die je ervaart binnen de slaapkamer. Wel zo prettig!

Duurzaamheid kan je overal in om het huis laten terugkomen. Door slim te investeren, maak je de weg vrij voor een energiezuinige en klimaat neutrale toekomst. Binnenkort ook bij jou in huis?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *