Een Quooker is makkelijk.

In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker.
Een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.
Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

Multi-inzetbaar

Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Hoe handig een Quooker is, daarvan kun je je pas een voorstelling maken als je in gedachten de dag doorloopt. Op welke momenten heb je kokend water nodig? Je zult ervan versteld staan hoe vaak dat is. Zonder Quooker kost het tien minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Mét Quooker kun je in die tijd nog wat groenten blancheren en een flesje voor de kleine maken. Ontdek meer toepassingen van de Quooker.

quooker

Veilig

Voor een gezin met kinderen is het oppassen geblazen met kokend water in de keuken.
Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken waarvan de meeste met jonge kinderen. Met de Quooker zijn dit soort ongelukken verleden tijd, want de kraan staat vast op het aanrecht.

De Quooker Fusion en Flex kranen hebben ook een lichtring die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir. De waterstraal die vervolgens uit de kraan stroomt, is niet massief maar bestaat uit druppeltjes. Hierdoor heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Hier lees je meer over de veiligheid van de Quooker.

 

quooker

Zuinig

Bovendien verwarm je met een fluitketel of waterkoker meer water dan je eigenlijk nodig hebt. Met de Quooker daarentegen tap je precies de benodigde hoeveelheid water. Lees meer over het energieverbruik van de Quooker.

Ervaringen

Alle Quooker-gebruikers beamen het; als je eenmaal een Quooker hebt kan je niet meer zonder! Hier lees je meer van 7000 beoordelingen van tevreden Quooker gebruikers.

www.quooker.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *