Elektronica inleveren voor een goed doel of zelf verkopen

Wanneer je een nieuwe telefoon nodig hebt, kun je je oude inleveren of verkopen. Breng ze naar een inzamelpunt of zoek de waarde ervan op op internet. Beide opties komen in dit artikel aan bod. 

Recyclen voor een goed doel

Wist je dat de meeste cartridges en mobiele telefoons herbruikbaar zijn? Daarom horen ze ook niet thuis op de grote afvalberg. Samen met jou zorgt eeko.nl ervoor dat lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons een tweede leven krijgen.

Eeko helpt je daarbij door gratis inzameldozen te leveren en halen deze ook weer kosteloos op. Dit doen ze vanaf 20 ingezamelde cartridges en/of mobiele telefoons (in NL). Het enige wat je hoeft te doen is je bedrijf aan te melden.

Samen zorgen wij zo voor een beter leefmilieu. Je steunt meteen een goed doel door je lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons bij ons in te leveren. Wij doneren een deel van de opbrengst rechtstreeks aan een door jou gekozen goed doel.

Openbare inzamelpunten

Vul je hier je postcode of plaats in en vind een inzamelpunt bij jou in de buurt. Wil je een ander goed doel steunen dan de door het inzamelpunt gekozen organisatie? Geen probleem! Verpak je cartridges en/of mobiele telefoons in een envelop, plastic tas of zakje en schrijf daar duidelijk het goede doel op (waarmee Eeko samen werkt). Dit mag je inleveren in elke openbare inzamelbox. De opbrengst komt dan ten goede aan het door jouw gekozen goede doel.

Je elektronica verkopen of refurbished kopen

Op de website van reBuy kun je refurbished elektronica kopen of je gebruikte elektronica verkopen. Je wilt bijvoorbeeld je oude telefoon in geld veranderen? Of je bent op zoek naar een voordelige tablet of fotocamera? Hier is dit mogelijk. Jij bepaalt hoe veel geld je wil betalen door de toestand van jouw product uit te kiezen aan de hand van vier condities.

Verkopen? Geef dan aan in welke conditie het toestel zich bevindt en zie hoeveel geld je voor je gebruikte apparaat naar verwachting ontvangt.

Toon de 1 reacties
  1. Saanchezgray schreef:

    Hallo lieve, leuke informatie over Terugkerende elektronica voor een goed doel. Topbid.nl biedt een enorme collectie reizen en recreatie, speelgoed, slimme portemonnees, huis en tuin, enz. Tegen de beste prijzen. We streven naar 100% klanttevredenheid en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt van het plaatsen van uw bestelling tot betalen. Topbid.nl biedt flexibele betalingsmogelijkheden die voor iedereen geschikt zijn, zoals directe betaling via Ideal, creditcard / betaalkaart, overschrijving en remboursopties. In onze winkel topbid.nl bieden wij dagelijkse topproducten (zoals strandtenten, smart wallets, Michael Kors-horloges, enz.) Tegen lage prijzen. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan artikelen voor uw huis, keuken en tuin voor het hele gezin. De nieuwste elektronische gadgets, sport- en spelitems, vakantie- en reisartikelen en Michael Kors-horloges van topkwaliteit

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.