Energie voor iedereen: Lang leve de zon

De zon is er voor iedereen. Dus ook voor jou! En weet je wat het mooie is? Hij schijnt gratis. Het is daarom heel aantrekkelijk om zelf je energie op te wekken met zonnepanelen uit een zonnepark. Daarmee heb je de voordelen van groene en duurzame energie uit Nederland én bespaar je op je energierekening. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van de panelen. 

Energieleverancier Vrijopnaam wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen zelf zonnestroom op te wekken. Onze klanten kunnen een Paneelopnaam kopen. Met een Paneelopnaam koop je de opbrengst van een zonnepaneel in één van onze zonneparken in Nederland.

Een Paneelopnaam kost eenmalig €99,-, voor 9 jaar de stroomopbrengst. Een Paneelopnaam levert minimaal 250 kWh per jaar op. Alle kosten voor onderhoud, reparatie en administratie zijn inbegrepen.

Zonnestroom opwekken kan iedereen!

Zelf geen dak, of geen geschikt dak? Ook dan kun je eenvoudig genieten van dit voordeel. Al enige tijd kun je je eigen zonnestroom opwekken in een zonnepark. De opgewekte zonnestroom wordt afgetrokken van je energierekening.

Hoe meer de zon schijnt, hoe hoger je stroomopbrengst en hoe meer je verdient. En door zelf zonnestroom op te wekken ben je niet alleen duurzaam bezig, je hebt ook geen last meer van prijsstijgingen.

Hoe kan je meedoen?

De eerste 50 overstappers via De Betere Wereld ontvangen 2 zonnepanelen gratis.
Vraag een offerte aan en lees hoeveel panelen jij nog meer kan kopen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *