Return to Sender’s Katja Schuurman bij lancering van de nieuwe collectie!

“Return to Sender groeit door naar designmerk”

Return to Sender bestaat ruim 10 jaar en daarom is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf vandaag ligt er een handgemaakte designercollectie in de mooiste designwinkels van ons land zoals Hudson’s Bay, &Klevering, Villa Augustus & Loft.

Daarnaast wordt de nieuwe webshop gelanceerd. Bij deze stap hoort ook een nieuwe uitstraling van het merk inclusief een nieuw logo. Door de samenwerking met Plan Nederland krijgen nog meer vrouwen wereldwijd de kans op een beroepsopleiding en daarmee een eigen inkomen.

Designers

Zes Nederlandse top designers – Simone Post, Floris Hovers, Laura de Monchy, Omar Munie, Christien Meindertsma en Toya Verberne – hebben in samenwerking met vakmensen uit ontwikkelingslanden de nieuwe collectie ontwikkeld. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen van het land en de kennis van kleuren en vormen van de designer. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product; handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.

Sender

Return to Sender gelooft in de kracht van eerlijke producten, handgemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen. Unieke producten met elk een bijzonder verhaal. Door het verhaal van de maker te vertellen brengt Return to Sender de wereld van de producent tot leven en voel je de liefde waarmee elk product gemaakt is.

Return

De verkoop van onze producten zorgt voor werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Hierdoor hebben zij een eigen inkomen en krijgen ze meer zeggenschap in hun leven. Daarnaast wordt in samenwerking met Plan Nederland een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor meisjes en jonge vrouwen.

www.returntosender.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *