Gaafgroen: Lentekriebels én groene vingers!

gaaf groen

Iedereen is welkom bij PUC en de Roots Market

Heb je ook al lentekriebels en wil je dit jaar je eigen eten verbouwen? Al zijn het maar een paar kruiden op je vensterbank of balkon. Kom dan naar het Gaaf Groen Pop Up Center! Hier kom je alles te weten over ecologisch tuinieren en de culinaire verwerking van je oogst. Het center is ieder weekend geopend van 11 tot 17 uur en te vinden op de Meerweg 11 in Alkmaar.

De thema’s in de lente 2016 zijn ‘Natuurlijk tuinieren’ (5 maart t/m 10 april) en de ‘Culinaire kas’ (16 april t/m 22 mei) met ieder weekend nieuwe activiteiten en geweldige bedrijven. 2016 is het internationale ‘jaar van de boon’, eigenlijk van de peulvruchten. Ze krijgen natuurlijk uitgebreid aandacht met diverse experts en een planttafel voor bezoekers om zelf hun planten te kweken.

Ontmoetingsplek voor iedereengaaf groen
Het center is een ontmoetingsplek voor mensen, biedt ruimte voor ateliers & workshops en heeft geweldige standhouders met ecologische en/of artistieke producten. Daarnaast is er ruimte voor initiatieven op het gebied van tuinieren, innovatief bouwen, traditioneel handwerk en alles wat de mens kan bedenken om de wereld mooier te maken.

Er is een grote speelplek voor kinderen, parkeren is gratis en dieren mogen mee onder begeleiding. Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen initiatieven.
Kijk op de website www.gaafgroen.nl en volg de Facebook pagina voor meer informatie. Iedereen is welkom!!

Nieuw in 2016!
De Roots Market: 
tientallen standhouders met duurzame, natuurlijke en handgemaakte producten. Het thema van de markt is letterlijk back tot your roots: eten zonder onnodige toevoegingen, plantjes zonder bestrijdingsmiddelen, lekker shoppen bij de kraampjes met vintage kleding, 2e hands houten speelgoed en kinderboekjes.
Verder kun je ook terecht voor eerlijke kleding, handige hebbedingen, kleurige creaties en nog veel meer bijzondere producten! Natuurlijk zijn er ook heerlijke hapjes en kun je gezond genieten. Daarnaast organiseren diverse standhouders activiteiten en workshops die je kunt  volgen.
De Roots Market vindt plaats in Egmond aan Zee, op Camping Bakkum en in Kijkduin.

Kijk op www.rootsmarket.nl voor meer informatie, zet de data in je agenda, kom langs en laat je inspireren!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *