Gezocht: fashionable design voor ETNA Retro koelkast

Interior fashionista’s opgelet! Tweede editie van #kissmyretro

Na het succes van de ontwerpwedstrijd afgelopen jaar, schrijft ETNA opnieuw een wedstrijd voor het nieuwe design van een limited edition Retro koelkast. Als onderdeel van de #kiss myretro campagne vraagt zij mensen een fashionable en creatief ontwerp te maken voor de duurzame Retro koelkast. Je kunt vanaf 13 mei een digitale inzending sturen via de #kissmyretro pagina. Iedere drie weken wordt er een winnaar gekozen die de koelkast in zijn/haar ontwerp krijgt. De uitvoering van de overall winnaar wordt in een exclusieve, gelimiteerde, oplage verkocht in heel Nederland!

Het winnende ontwerp van 2018 was van Romy van Delft, die de ‘Urban Jungle’ ontwierp: zij gaf de ETNA Retro koelkast een roomwitte basis met weelderig groene palmbladeren. Voor het Urban Jungle ontwerp liet zij zich inspireren door de interieurtrends maar er zat eigenlijk ook een praktisch idee achter haar inzending. “Ik houd van de industriële look met mooie planten, alleen die houden het bij mij nooit lang vol. Met deze koelkast heb ik altijd groen ik huis!”.

 Over de koelkast

De ETNA Retro koelkasten werden vorig jaar geïntroduceerd in twee varianten die inmiddels in alle modekleuren verkrijgbaar zijn. Voor de ontwerpwedstrijd vraagt ETNA mensen een ontwerp te maken voor de 154 cm hoge koelkast met vriesvak. Dit model heeft energielabel A+++, een flexibele indeling en speciale koelgedeeltes waarin fruit, groenten en vlees langer vers en houdbaar blijven. Het ruime vriesgedeelte heeft een LowFrost vak om ijsvorming te voorkomen. Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk. Met de nieuwe lijn speelt ETNA in op twee trends: de industriële keuken met warme kleuren en de duurzaamheidstren

 1,2,3 meedoen!

1. Meedoen kan van 13 mei t/m 2 september 2019
2. Upload je design
3. Hoe? Ga naar https://www.etna.nl/retro/

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *