Lager pensioen? Verlicht nu uw woonlasten met TONZON Vloerisolatie!

vloerisolatie

Isoleer nu uw vloer met TONZON Vloerisolatie en verlaag uw woonlasten maximaal.

De grote pensioenfondsen waarschuwen dat een verlaging van de pensioenen in de lucht hangt. Wie straks dus niet – letterlijk – in de kou wil komen te zitten, doet er verstandig aan nú al te investeren in woonlastenverlichting. 

Veel woningen hebben een hoog gasverbruik, omdat de vloer niet (of slecht) is geïsoleerd. De permanente afkoeling zorgt voor een koude vloer met vaak een hoog stookgedrag. Isoleer nu uw vloer met TONZON Vloerisolatie en verlaag uw woonlasten maximaal. U profiteert bovendien direct van meer wooncomfort en minder vochtproblemen.

Revolutionaire methodetonzon
TONZON Vloerisolatie is gebaseerd op het Thermoskussen, een revolutionair isolatiemateriaal dat in 1980 in Nederland werd ontwikkeld en dat isoleert als een thermosfles. Het geeft al 36 jaar onbetwist het beste resultaat in de praktijk. Het effect op de vloertemperatuur is hoger dan van andere isolatiematerialen en maakt bestaande vloeren nog  warmer dan nieuwbouwvloeren. De hogere vloertemperatuur biedt niet alleen meer wooncomfort, maar ook een veel grotere energiebesparing die bij een vloerverwarming kan oplopen tot wel 40 procent! Omdat het materiaal volledig opvouwbaar is, is het handig te verwerken in vaak krappe kruipruimtes. Daarvoor valt de investering reuze mee. Waarom nog langer wachten? Stop nu uw spaargeld onder de vloer voor een hoger rendement dan op de bank.

Goed voor het milieu
De energie die nodig is voor grondstof, productie, verpakking, transport en het aanbrengen van de TONZON Thermoskussens is vaak al binnen enkele winterweken terugverdiend. Dat maakt TONZON Vloerisolatie tot een van de meest klimaateffectieve maatregelen die denkbaar is. Dat laatste is urgenter dan ooit. In het RTL Weer van 15 maart jl. werd bekend gemaakt dat sinds 1979 al tweederde (11.200 km³) van het Noordpool zee-ijs is gesmolten.

De hierbij aan het milieu onttrokken smeltenergie bedraagt 3,4 miljoen PJ. Dat is  ongeveer zeven keer het energieverbruik van de totale wereldbevolking in een jaar. Naast het Noordpool zee-ijs is ook veel landijs definitief gesmolten. Een en ander betekent dat de opwarming van de aarde in een versneld tempo verder zal gaan en wij dus buitengewoon klimaateffectief te werk moeten gaan.

Kijk snel op de website van Tonzon.

T: 0900-28 66 966 (€ 0,10 p/min)
E: info@tonzon.nl

Meer lezen?
> TONZON in Life is Beautiful RTL4 over energielabel

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *