Maak kans op Lily’s Kitchen, natuurlijke diervoeding ontstaan in de keuken

Lily's Kitchen

Lily’s Kitchen is één van de weinige diervoedingsmerken dat alleen natuurlijke en verse ingrediënten gebruikt. Wat Lily’s Kitchen uniek maakt is dat de producten duurzaam zijn geproduceerd en alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals vers bereid vlees, fruit, groente en kruiden.

Het natvoer voor honden bestaat voor 60 procent uit vlees, droogvoer voor 40%. Nat- en droogvoer voor katten bevat 65% procent vers bereid vlees. De producten bevatten geen chemische en laagwaardige toevoegingen zoals veel standaard honden- en kattenvoer.

“Dat wilde ik delen met andere baasjes.”

Het Britse Lily’s Kitchen is in 2008 letterlijk aan de keukentafel van Henrietta Morrison ontstaan. De aanleiding daarvoor was dat Morrisons borderterriër Lily ernstige last had van een chronisch jeukende huid. Morrison nam het voer van Lily onder de loep en schok van de ‘troep’ die daar in zit.

Henrietta Morrison: “Ik begon Lily zelfgemaakt eten te geven, in overleg met mijn broer die dierenarts is. Voedsel dat ik maakte van gezonde, natuurlijke ingrediënten. De verbetering van Lily’s gezondheid was zo groot dat ik besloot al haar maaltijden zelf te maken. Dat wilde ik delen met andere baasjes. En zo ontstond Lily’s Kitchen.”

Pure ingrediënten, hoge voedingswaarde

Lily’s Kitchen is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf. Maar de ambachtelijke sfeer is behouden. Net als de drijfveer, de liefde voor honden en katten. Morisson: “Onze recepten komen niet zomaar tot stand. Het dierenwelzijn staat voorop. We werken nauw samen met dierenartsen en diëtisten en hebben een testpanel van honden en katten. Elk recept zit barstensvol ingrediënten die geselecteerd zijn om hun hoge voedingswaarde.”

lily's kitchen vers

Hond of kat, nat en droog

Lily’s Kitchen biedt een complete lijn droog- en natvoer en een assortiment verwennerijen zoals koekjes. Er is tevens een biologische lijn. Lily’s Kitchen is verkrijgbaar bij 890 Albert Heijn winkels in Nederland en via www.ah.nl/lilyskitchen.

Win een pakket voor je hond of kat!

Lily’s Kitchen geeft 5 pakketten weg voor honden én 5 pakketten voor katten. Kans maken?
Like de Facebookpagina van Lily’s Kitchen en vul hieronder je gegevens met je motivatie waarom je het belangrijk vindt dat jouw kat of hond gezond eet!

Mail & Win

Maak kans op Lily’s Kitchen, natuurlijke diervoeding ontstaan in de keuken

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *