Natuurlijk wonen; hype of toekomst? (Win!)

natuurlijk wonen

Het natuurlijke wonen doet zijn intrede in Nederland. We willen na de gebeitste koloniale teakmeubelen en de wit gespoten Riviera trends nu wat meer zien van de echte materialen.
Robuust, puur en leefbaar zijn de termen van vandaag en moeten zorgen voor warmte en woongenot in huis.

Door de kennis en vakmanschap in de meubelbranche kan er tegenwoordig veel meer dan vroeger. Zo zijn de nieuwste lakken haast onzichtbaar maar nog even sterk waardoor het natuurlijke karakter van het hout nog meer wordt geaccentueerd en het woongenot blijft behouden. Een ander voorbeeld zijn de nieuwste stoffencollecties; sterk, aaibaar en goed betaalbaar in vele kleuren en dessins.

 

Boomstamtafels op maat

Bij Houweling Interieur, een echt familiebedrijf in sfeermeubelen, is deze nieuwe stijl van wonen helemaal aanwezig. Deze van oudsher klassieke woonwinkel is met de tijd meegegaan en heeft de collectie aangevuld met frisse modellen voor jong en oud. Een eyecatcher zijn de boomstamtafels met hun karakteristieke uitstraling en unieke design. Geen blad is hetzelfde en doordat deze uit één boom is gezaagd, loopt de tekening over de hele tafel door. Daarnaast kunnen deze bladen van vele soorten poten worden voorzien en maakt de twee-componenten-matlak de tafel leefbaar.

Bij Houweling Interieur is er een ruime keuze van deze tafels op voorraad in vele soorten en maten en snel leverbaar. Naast de eigentijdse collectie meubelen die te bezichtigen is in de sfeervolle winkels in Amsterdam, Leiderdorp en Amsterdam, is het geven van (binnenhuis-)advies een specialiteit van het hechte verkoopteam. Kleuren, indelingen en aankleding van uw huis door middel van advies en tekeningen.
De hype van natuurlijk wonen zou zo maar eens de toekomst kunnen zijn van het nieuwe inrichten met al zijn mogelijkheden in materialen en vormen.

boomstamtafel

Win een Boomstamtafel!

Wij mogen van Houweling Interieur zo’n te gekke boomstamtafel t.w.v. €2.380,- weggeven. Denk je dat deze tafel wel zou passen in jouw woonkamer? Ga dan snel naar www.debeterewereld.nl/actie en doe mee!

Meer duurzaam design?
Bekijk dan onze Design-Special!

 

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *