Nieuw: Klok vloeibaar wasmiddel en wasverzachter

klok

(advertorial)

Sinds begin juni is het Klok assortiment uitgebreid met Klok vloeibaar wasmiddel in wit en kleur en Klok wasverzachter. Door de toevoeging van deze producten wordt er nog meer ingespeeld op de vraag uit de markt.

Klok vloeibaar wasmiddel
Klok vloeibare wasmiddelen wassen buitengewoon schoon! Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. Klok vloeibaar wasmiddel is verkrijgbaar in wit en kleur in een flacon van 1,5 liter geschikt voor 20 wasbeurten.

Klok wasverzachter
Klok wasverzachter maakt al u wasgoed weer heerlijk zacht. Klok wasverzachter is niet alleen zacht voor uw was maar ook voor uw huid. Er zijn geen parfums  en kleurstoffen toegevoegd. Klok wasverzachter is verkrijgbaar in een flacon van 750 ml, geschikt voor maar liefst 41 wasbeurten.

klok

Huidvriendelijk
Klok vloeibaar wasmiddel wit en kleur en Klok wasverzachter zijn huidvriendelijk. Alle drie producten zijn gecertificeerd met het Allergie Keurmerk van het Huidfonds. Dit betekent dat er geen allergenen zijn toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie beperkt is. Doordat er geen parfum aan de ingrediënten is toegevoegd, kunnen mensen met een longaandoening, zoals COPD of Astma ook probleemloos gebruik maken van deze producten. Parfum kan namelijk de longen irriteren, maar hierbij is dit niet het geval.

Ecologisch
Klok vloeibaar wasmiddel in wit en kleur zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel. Dit houdt in dat er enkel gebruik wordt gemaakt van grondstoffen van natuurlijk oorsprong. Klok wasverzachter is Ecocert gecertificeerd. De producten zijn hierdoor minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord.

Actie: Heb jij Klok vloeibaar wasmiddel en wasverzachter al gespot?
Op dit moment loopt er een leuke introductie actie. Van 17 juni t/m 31 juli maak je drie keer kans op vier gratis toegangskaartjes voor Burgers’  Zoo in Arnhem. Het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe producten: Klok vloeibaar wasmiddel wit of kleur en Klok wasverzachter te spotten in jouw winkel. Maak hier een foto van en post deze op www.facebook.com/klokeco.nl. Onder de foto’s die zijn geupload worden 3 x 4 gratis kaartjes verloot. Je kunt t/m 31 juli jouw foto uploaden op onze facebookpagina. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op: www.klokeco.nl.

Zijn Klok vloeibaar wasmiddel en wasverzachter nog niet verkrijgbaar in jouw winkel Vraag  er dan naar bij jouw filiaalchef!

Volg Klok op: www.facebook.com/klokeco.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *