Plissé gordijnen zijn multifunctioneel en stijlvol

Plissé gordijnen zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Meer mensen zijn overtuigd geraakt door de sfeer die ze uitstralen. En naast die sfeervolle uitstraling zijn plissé gordijnen ook zeer handig in gebruik. Je kunt ze namelijk eenvoudig precies zo afstellen als jij prettig vindt. Daardoor zijn ze geschikt om je huis te verduisteren en kun je plissé gordijnen ook gebruiken als effectieve zonwering. 

Het ontwerp van een plissé gordijn

Een plissé gordijn kenmerkt zich door functionaliteit en design te combineren. Een plissé gordijn is van stof maar kan erg strak opgevouwen worden. Als ze van goede kwaliteit zijn vallen ze als een harmonica in elkaar. Hierdoor brengen plissé gordijnen warmte en design bij elkaar. 

Er zijn twee verschillende soorten plissé gordijnen

Plissé gordijnen kun je grofweg in twee verschillende soorten vinden. De eerste is het Top down systeem. Daarbij kun je het plissé gordijnen van boven naar beneden laten zakken. Het andere type is uitgerust met het Top down Bottom up systeem. Daarbij kun je het gordijn ook van boven naar beneden bewegen. Gebruikers hebben dus veel mogelijkheden om de lichtinval te regelen. Ook kan dit type raamdecoratie zorgen voor privacy zonder dat je de gordijnen helemaal dicht hoeft te doen. Dat doe je bijvoorbeeld door ze alleen aan de bovenkant een stukje open te laten. 

Bestel je plissé gordijnen op maat

Je kunt plissé gordijnen heel eenvoudig zonder veel extra kosten op maat laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete uitvoering uit te kiezen en de maten van je ramen door te geven. De plissé gordijnen zijn beschikbaar in veel kleuren en bovendien kunnen klanten kiezen tussen transparant, semi-transparant en verduisterend. 

Gordijnen zorgen voor sfeer in je huis

Gordijnen zijn een onmisbaar onderdeel in elke woning. Ze zijn handig om je ramen te verduisteren als het nacht is of om te zorgen dat fel zonlicht niet op een hinderlijke manier naar binnen schijnt. Daarnaast zijn ze ook enorm belangrijk voor het creëren van een huiselijke sfeer. Met mooie plissé gordijnen is jouw huis direct een stuk gezelliger. Bovendien zijn gordijnen bij uitstek geschikt om je persoonlijke smaak naar voren te laten komen. Persoonlijkheid in een huis straalt warmte af en maakt van je woning een thuis. Plissé gordijnen zijn een ideale combinatie tussen functionaliteit en gezelligheid. 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *