Seepje: nieuwe verpakking voor het wasmiddel van superschillen uit Nepal

Seepje

Gerecycled plastic verpakking, met dank aan het zeepblok!

Seepje lanceert 4 nieuwe vloeibare wasmiddelen en 2 allesreinigers! Naast de schillen-producten zelf, zijn deze vloeibare varianten verpakt in flessen van gerecycled plastic. Met een vette knipoog naar een zeepblok.

seepje

Enkel de schoonste ingrediënten worden gebruikt – en samen met Seepje betaal je daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus-vrucht in Nepal, die een natuurlijk soort zeep bevat. Zowel de allesreinigers (90%) als de vloeibare wasmiddelen (80%) zijn gemaakt van deze superschillen.

Dat is niet alleen mooi voor het milieu, ook creëren zij bij Seepje zo betere leef- en werkomstandigheden voor hun Nepalese schillenboeren. Zo zorgden zij in 2016 voor 60 leefbare jaarinkomens in Nepal! En in Nederland werken 15 kanjers van de sociale werkplaats met veel plezier voor Seepje.

seepje

Foto: Marketingtribune.nl

Samen wassen en poetsen we de wereld schoner! Doe je mee?

Kijk op www.seepje.nl, of e-mail naar het Washok.

 

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 3 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *