Serre prijzen 

Wanneer je er aan denkt om een serre te laten plaatsen spreekt het voor zich dat je een goed beeld zal willen hebben van de prijzen die er aan verbonden zijn. De prijs die voor een serre in rekening wordt gebracht is steeds afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wat dat betreft maak je een serre dan ook zo duur als je zelf wil. Vooral de keuze van de gebruikte materialen is hierbij van belang evenals de oppervlakte van de serre die je wenst te realiseren. In dit artikel geven we je hoe dan ook graag een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten waar je bij een serre rekening mee dient te houden.

Hoeveel kost een serre?

De exacte kosten die voor een serre aanbouwen aangerekend worden zijn sterk afhankelijk van met name de afmetingen waar de serre over beschikt, maar ook de mate waarin deze is afgewerkt en de materialen die daarvoor werden gebruikt. Onderstaande prijzen geven dan ook slechts uitsluitend een indicatie van de kosten waar je rekening mee dient te houden.

Type serre Gemiddelde kostprijs Informatie
Standaard serre Tussen 7.000 & 14.750 euro Deze standaard serre wordt geleverd zonder extra’s en kan gebouwd worden vanaf een kostenplaatje van 750 euro per vierkante meter.

 

Standaard serre van 2,5 x 3 meter Tussen 14.750 & 16.000 euro Deze standaard serre is voorzien van kozijnen van hardhout en heeft een deur die is uitgerust met thermopane glas. In de aangegeven prijs in de fundering inbegrepen.
Standaard serre van 3 x 6 meter Tussen 20.500 & 23.000 euro  

Deze basis serre heeft als afmetingen 3 x 6 meter en beschikt over kunststof kozijnen met thermopane glas. Bovendien is ze voorzien van een hardhouten deur en ook de prijs van de fundering is inbegrepen.

 

Standaard serre van 3 x 6 meter Tussen 22.000 & 24.000 euro Deze basis serre heeft als grootte 3 x 6 meter en beschikt over openslaande deuren van hardhout. Bovendien zijn de deuren uitgerust met thermopane glas en net als bij de overige is ook de prijs van de fundering hierbij inbegrepen.

Besparen op de realisatie van een serre

Wanneer je wenst te besparen op de aankoop van een serre kan je met een aantal zaken rekening houden. Kies bijvoorbeeld voor materialen die iets voordeliger zijn in aankoop en vergelijk de kostprijs die voor een serre bij verschillende bedrijven in rekening wordt gebracht. Een standaard serre is als vanzelfsprekend ook altijd voordeliger dan wanneer er wordt gekozen voor echt maatwerk.

Om nog meer te besparen kun je kiezen voor kozijnen van kunststof. Ontdek de prijzen van kunststof kozijnen op Kunststofkozijn.net.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *