SKOONbeds: eco-luxury boxsprings en matrassen


Handgemaakte boxsprings en matrassen vanaf nu in Oostzaan
.

Vanaf vandaag kunnen duurzaam design liefhebbers voor de handgemaakte en zuiver natuurlijke SKOONbeds bedden en matrassen terecht aan de Skoon 80, 1e etage te Oostzaan. Daarmee is de opening van 1e Concept Store van het Nederlandse beddenmerk, fabrikant en verkoper van ’s werelds enige, ambachtelijk handgemaakte Eco-Luxe matrassen en boxsprings.

De matrassen en boxsprings van SKOONbeds worden in het Nederlandse beddenatelier per opdracht met de hand gemaakt. Van heinde en verre komen consumenten naar Nederland voor een SKOONbeds. Het bedrijf heeft geleverd aan particulieren in onder andere de USA, Hong Kong, Zuid-Afrika, Nieuw-Caledonië, Frankrijk, Spanje, België en Duitsland. Vanaf nu is het mogelijk voor alle consumenten om de Nederlandse handgemaakte custom made bedden te zien, ervaren, testen, kopen en te laten installeren.

SKOONbeds eco-luxury boxsprings en matrassen

Zuiver natuurlijke materialen, een bed dat composteerbaar en recyclebaar is
De boxsprings en matrassen bestaan uit o.a. biologische katoen, wol, biologisch vlas, zeldzaam kameelwol en gekruld paardenhaar. En zijn vrij van plastics en rubber zoals polyether, natuurlatex, koud- en traagschuim. Dankzij de puur natuurlijke materialen heeft het bed een bijzonder klimaat regulering en voelt het altijd droog en fris aan. SKOONbeds bedden zijn zo goed als composteerbaar en recyclebaar, wat uniek is in de beddenbranche.

natuurlijke bedden fairtrade

Ieder matras draagt de unieke naam van zijn eigenaar
Elke consument kan zich persoonlijk laten adviseren bij SKOONbeds in Oostzaan, gelegen naast de Piet Boon store. SKOONbeds bedden worden met de hand op maat gemaakt en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Elk matras draagt de unieke naam van zijn eigenaar. Ieder mens is uniek qua proporties en lichaamsbouw, daarom is elk SKOONbeds matras op maat gemaakt voor zijn eigenaar.

SKOONbeds
SKOONbeds is een Nederlands, ambachtelijk bedrijf en preferred supplier van interieur designers Piet Boon, Piet Hein Eek, Robert Kolenik en heeft haar showroom direct naast de Piet Boon Store aan de A8 bij Amsterdam. In het eigen beddenatelier worden eco-luxe bedden en per opdracht met de hand gemaakt.

www.skoonbeds.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *