Superzacht slapen met YUMEKO’S eco groen

Yumeko kussens

Slaapzacht in eco groen!

Deze YUMEKO dekbedovertrekset is superzacht en crispy. Dat komt omdat er 300 fijne garens per inch zijn gebruikt. Ultieme luxe en prachtig om te zien. Deze combi-set van een dekbedovertrek met 1 of 2 kussenslopen is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen. Dus helemaal schoon en gifvrij.

Het mooie van YUMEKO’s percal katoen

Voor de extra fijne weving van 300 tc zijn fijne garens nodig, waardoor het bedlinnen lekker zacht is. De percal weving zorgt voor stevig, glad en knisperend bedlinnen, dat uitstekend ademt en zich prima houdt in de was.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Je weet dus zeker dat je overtrek 100% eco is. Beter voor jou, beter voor de wereld.

Het eerlijke van 100% Fairtrade katoen

YUMEKO werkt bij de productie van haar bedlinnen samen met kleine katoenboeren in India. Het katoen is ingekocht volgens Fairtrade handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Mail & Win

Maak kans op een set jade green percal in een maat naar keuze, door onderstaand formulier in te vullen.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *