Terapy, de gezonde zitzak

Misschien ben je afgelopen zomer wel een van de zitzakken van Terapy tegengekomen. De grote batterijopladers in de vorm van zitzakken liggen tegenwoordig op vele festivals en evenementen.

Gezond
De Terapy zitzak vormt zich, in tegenstelling tot andere zitzakken, geheel naar jouw lichaam. Hierdoor zit Terapy veel beter én vooral gezonder. Terapy gelooft namelijk in een moment van opladen voor iedereen. Zodat iedereen zich vrij voelt op zijn of haar eigen manier.

Ergonomisch
Door de rekbaar katoenen hoes, zit de Terapy zitzak ergonomisch en verantwoord. De drukpunten in je wervelkolom worden verlicht en de zitzak ondersteunt je rug, waardoor je echt even kan bijkomen.

Ontspannen
Terapy is een plek om te relaxen en op te laden. Om je gedachten de vrije loop te laten en je fantasie de vrije loop te laten. Zo kun je nieuwe energie opdoen voor de rest van de dag!

Collectie
Voor ieder wat wils…. er zijn modellen voor kinderen en volwassenen in allerlei maten en vormen! In Elly zit je heerlijk ontspannen in je eentje. In Baloo lig je languit, of met z’n twee. En ga je liever voor een ronde variant, dan zijn er altijd nog Stanley en Ollie.

Speciaal voor de lezers van De Betere Wereld geeft Terapy 15% korting op de hele collectie. Gebruik hiervoor tot en met 31 oktober 2016 de code: debeterewereld via www.terapy.eu

terapy

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *