Triitme: fashion, design & fair hand in hand


Nieuw platform heeft aantal h’eerlijke producten in huis!

Shop & Do Good gebruikten wij een tweetal jaar geleden voor onze DeBetereWinkel -een mooie extensie van ons platform waar we simpelweg te weinig tijd voor hadden om het echt goed te kunnen doen. En dus genieten wij regelmatig van andere initiatieven waar het ecofabulous shoppen is…

Triitme.com heeft zeker die potentie. Een team van jonge, Europese designers zit achter dit nieuwe initiatief, dat voornamelijk designproducten en fashion heeft, waaronder een aantal faire. Het gaat op tijd, dus als je later bent vis je achter dat bekende netje… Onze selectie:

Amorim
Aardewerk gecombineerd met kurk. Amorim is fan van kurk, een herbruikbaar en volledig biologisch afbreekbaar materiaal maakt het een van de meest veelzijdige en duurzame materialen in de wereld.

Amorim
Pirouette Cacahuette
Papieren speelhuisjes voor kids, 100% recycelbaar.

Pirouette Cacahuette

Imperfect Design
Handgemaakte lifestyle producten, deze producten ondersteunen economische en sociale ontwikkelingen in ontwikkelinglanden.

Imperfect Design

Info
Triitme is online magazine en webshop, opgezet door een Europees team met een gezamenlijke passie: design. De oprichters hebben verschillende achtergronden, van interieurontwerp tot techniek. Met hun gebundelde kennis selecteren zij het mooiste dat Europees design te bieden heeft. De missie van Triitme is om bijzonder design te vinden, het verhaal hierachter te vertellen en het op een simpele en overzichtelijke manier aan hun lezers aan te bieden. Dit wordt gedaan door achtergrondinformatie te geven via online magazine The Daily Triit, en daarnaast producten aan te bieden via webshop The Store, direct vanuit de designer. Alle producten zijn voor een beperkte tijd verkrijgbaar via www.triitme.com/shop en worden bij de koper bezorgd.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *