Universele magnetische fitting maakt LED-verlichting veel aantrekkelijker

magnetische fitting

Prachtige innovatie!

Magnetic Fit® is de nieuwe Edison! De universele magnetische fitting is een prachtige innovatie die LED-lampen een aantrekkelijk alternatief voor de schroefdraadfitting biedt.

De jonge ondernemer Robert Sijtsma (1992) stelde zich de vraag waarom het zo moeilijk is om hoog boven zijn hoofd een lamp te verwisselen. Je kunt je natuurlijk daarbij afvragen dat wanneer je al LED-lampen of dit probleem gedurende lange tijd zich überhaupt zal voordoen. Dat is een vergissing: het draait bij die lampen niet alleen om levensduur. De techniek verandert zo razendsnel, dat een nieuwe LED-lamp 10x zo efficiënt kan zijn dan de lamp die je 3 jaar geleden indraaide. Als je die vervanging eenvoudig maakt, snel en veilig uit te voeren, kun je optimaal profiteren van de energiezuinige technologische ontwikkelingen.” Dit vraagstuk vormde de basis voor het idee waarmee Robert vervolgens aan de slag is gegaan en tot een fraaie innovatie heeft geleid: Magnetic Fit®.

 

Verloopstukken voor huidige armaturen

Het biedt een magnetische bevestiging die gelijk ook zorgt de elektrische verbinding. Er is inmiddels een heel assortiment aan LED-lampen beschikbaar. Omdat de armaturen nog niet geschikt zijn voor deze nieuwe verbinding zijn er voor alle bestaande  fittingen verloopstukken gemaakt. Op deze manier kun je ook bijvoorbeeld de verlichting boven de tafel even – met een klik – aanpassen van sfeerverlichting tot werklicht of andersom. Ook handig als je niet het geld hebt om veel LED-lampen aan te schaffen: je neemt je lamp mee naar de plek waar je deze nodig hebt, desgewenst kun je die daar direct op een stopcontact klikken, want ook daarvoor zijn verloopstukjes.

magnetische fitting

Een heel groot voordeel voor de toekomst is ook dat Magnetic Fit® geschikt is voor gelijkstroom en zo de weg bereidt voor het invoeren daarvan. De omvormers die nu nog in LED-lampen zitten, worden dan verleden tijd. Die componenten zijn nu nog verantwoordelijk voor een fors deel van wat de lamp aan energie vraagt en ook het meest kwetsbare deel van een LED-lamp.

magnetische fitting

Iemand het product een keer in handen heeft gehad en zelf het gemak heeft ervaren, blijkt vaak meteen verkocht te zijn. Magnetic Fit® heeft ook een hoog knuffelgehalte. Nu nog het ‘tipping point’in de markt en het is de nieuwe wereldstandaard!

www.magneticfit.com/nl/LED-applicatie-van-het-jaar-2016
www.magneticfit.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

> Zo blijf je op de hoogte van alle trends op het gebied van  healthy lifestyle!

> Maak je kans op mooie prijzen!

> Ontvang je recepten waarbij het water je in de mond loopt!

> Als nieuwsbrief abonnee krijg je super scherpe aanbiedingen van biologische producten!

Ontvang tijdelijk bij inschrijving het gratis vegan magazine cadeau!

 

U bent succesvol aangemeld.