Win een Groenland Schoonmaakpakket!     

Effectief schoonmaken met een schoon geweten

Je hebt ze misschien al eens zien staan in de winkelschappen: de producten van Groenland. Deze Groenland producten hebben een natuurlijke oorsprong en zijn biologisch  afbreekbaar. En dat niet alleen, deze milieu- en budgetvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn veelzijdig in gebruik en zorgen ook nog eens voor een krachtige reiniging. Eindelijk: effectief schoonmaken met een schoon geweten… 

Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn  

Natuurlijk Schoonmaakazijn lost eenvoudig vet en kalk op en is dan ook ideaal om in huis te  hebben voor de komende najaars schoonmaak! Betaalbaar, veelzijdig en verkrijgbaar in vele frissen geuren. Met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn verwijder je gemakkelijk  kalkaanslag in de waterkoker of douchecabine. Ook de  toiletpot wordt eenvoudig vuil- en kalkvrij met een scheutje Groenland. Al eens gedacht aan het gebruik van azijn bij het wassen? Het is een bewezen methode om je kleding niet alleen fris te krijgen, maar ook nog eens de   kleur ervan te behouden. Met een scheutje in het zeepbakje of in een bolletje tussen het wasgoed, bereik je al het   gewenste resultaat. Erg handig voor de komende winterkleding. Vergeet je daarbij de garderobekast niet? Een   sopje met een beetje Natuurlijk Schoonmaakazijn maakt deze weer heerlijk fris, en klaar voor het winterseizoen.

Nu ook in handige sprayflacon 

Voor nog meer schoonmaakgemak is de succesvolle Natuurlijk Schoonmaakazijn er nu ook in handige sprayflacon. Het schoonmaken van spiegels, ramen, badkamer of toilet  wordt zo nog eenvoudiger. Deze spray is verkrijgbaar in twee frisse geuren: citroen en oceaan.

Ook aan de wasmachine en vaatwasser is gedacht.

Met Groenland reinig je de vaatwasser en wasmachine met respect voor de natuur. Reinig en verleng de levensduur van je wasmachine door maandelijks gebruik te maken van Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger. Het voorkomt vroegtijdige slijtage en tevens de vorming van vetluis, die optreed bij het wassen op lage temperaturen. Ook de vaatwasser maakt Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger weer schoon en fris en zorgt voor betere resultaten bij de normale afwas!

Kijk voor meer bruikbare tips op:
www.schoonmaakazijn.nl en www.wasmachinereiniger.nl

 

Mail & Win

Wil jij kans maken op één van deze 10 schoonmaakpakketten ?

Inhoud:

  • 1 fles schoonmaakazijn
  • 1 spray flacon
  • 1 vaatwasser & wasmachine reiniger
  • spons
  • schoonmaakdoekjes
  • trekker

Laat dan hieronder je gegevens achter!

 

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *