Ecologisch wassen!

Klok: the Pow(d)er to Perform

Waspoeders geven al van oudsher het beste wasresultaat. Bij Senzora (waar Klok Eco vandaan komt) staan ontwikkelingen echter niet stil waarbij continue wordt gezocht naar mogelijkheden om waspoeders nog verder te evolueren. Er worden nieuwe technieken ontwikkeld om de was nog schoner te maken.

Daarnaast komt de gebruiker meer en meer centraal te staan, waarbij de nadruk verschuift naar ‘gemak’. De nieuwste ontwikkeling is de Klok Pow(d)er Dose. Hiermee wordt optimale waskracht gecombineerd met doseergemak. De Pow(d)er Dose bevat een uniek voorgedoseerde formule die speciaal ontwikkeld is om rechtstreeks in de wastrommel te gebruiken. Deze unieke combinatie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken.huidvriendelijk wassen

Ecologisch en huidvriendelijk
Klok Pow(d)er Dose is net als de overige producten van Klok ecologisch en huidvriendelijk. Het product is gecertificeerd met het EU Ecolabel en voorzien van het Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal.

Simpel en doeltreffend
Plaats de Pow(d)er Dose op de bodem van de trommel met het wasgoed er bovenop. Zodra het wasproces wordt geactiveerd zorgt het water er voor dat het folie oplost waarna het waspoeder direct zijn werk kan doen. Simpel, effectief en doeltreffend. Geen maatbeker, geen verspilling en geen overdosering.

Verpakking en verkrijgbaarheidKlok-Powder_dose-kleur+wit-1
Klok Pow(d)er Dose is verkrijgbaar in een variant voor de witte en gekleurde was. Iedere Pow(d)er Dose bevat 27 gram geconcentreerd waspoeder. In de verpakking vind je 20 pow(d)er doses, goed voor 20 wasbeurten. Ze zijn verkrijgbaar bij de natuur- en reformwinkel.

Mail en win!
Maak kans op een jaar lang gratis wassen met Klok Pow(d)er Dose! We mogen 5 mensen blij maken, dus vul snel je gegevens hieronder in en volg Klok op Facebook voor nog veel meer acties!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *