Win het meest duurzame kantoor ooit!!


Feestelijke bekendmaking van de winnaar op 12 februari 2013.

Een volledig nieuw én duurzaam kantoor winnen? Nu kan het nog! Over twee weken sluit de inschrijving voor de Circle Challenge. Overtuig de jury waarom jouw duurzame bedrijf deze prachtige prijs moet bemachtigen door je op te geven vóór 31 januari 2013 op www.circleeconomy.com/circlechallenge.

De Circle Challenge is een initiatief van Circle Economy. Dit platform voorziet bedrijven, ondernemers en andere change agents, van kennis, advies en educatie die nodig zijn om de overgang van een lineaire naar een circulaire economie te versnellen.

duurzaam kantoor
(klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Bedrijven spelen hierin een grote rol. Het begint met een goede bedrijfsvoering en vaak al heel concreet met een productieve, gezonde en inspirerende werkplek waarbij er slim wordt omgegaan met energie, water en afval.

Zo’n duurzaam kantoor ligt nu binnen handbereik, met het luchtreinigend tapijt van Desso, topkwaliteit meubilair van Haworth, innovatieve verlichting van Philips, duurzame verf van Sikkens, wandsystemen van Interwand en de levende plantenwand Modulogreen van Mostert de Winter/BAM.

De jury voor de Circle Challenge bestaat uit hoogleraar Louise Vet (NIOO/KNAW), Pierre Hupperts (The Terrace), Stef van Dongen (Enviu) en Jan Bom (P+ magazine). Zij zullen op 12 februari 2012 de winnaar bekend maken tijdens de Happy Circular New Year borrel van Circle Economy.

Kijk voor meer informatie of om je op te geven voor de Circle Challenge op www.circleeconomy.com

the circle economy

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *